май 02, 2024

Сеир! Съпруга хвана с GPS палав кмет на калъп с 16-годишна в ниви край Пловдив

Родителите на съпрузите са в болница след здрав селски бой

https://kliuki.net/skandali/seir-sapruga-hvana-s-gps-palav-kmet-na-kalap-s-16-godishna-v-nivi-kray-plovdiv/213671 Kliuki.net
Сеир! Съпруга хвана с GPS палав кмет на калъп с 16-годишна в ниви край Пловдив

Драма, достойна за световната сцена, се е разиграла в пловдивското село Цалапица. Главен герой в нея се оказва не кой да е, а кметът на полулярното напоследък населено място. Ивайло Данаилов се оказва доста палав, а една от забежките му стана обществено достояние и то най-вече за съпругата му.

 

Свадата се е разиграла в неделя вечерта. Жената на кмета Христина подозирала от доста време съпруга си в изневяра. Съмненията обичайно били породени от закъснения от работа, отдалечаване и различно отношение. Жената била убедена, че мъжа й стъпва на криво и поставила проследяващо устройство в автомобила му. Именно то я отвело в ниви край селото, където похотливецът обладавал непълнолетно момиче от селото. Излъганата съпруга веднага се обадила на майка си и разказала за случилото се. Бясната тъща отишла при сватовете, с които имали вражда отпреди. Тя побързала да обясни какъв „боклук“ е сина им, но отсреща получила здрав бой, който я пратил в болница в Пловдив.

 

В селото отдавна подозирали кмета в нечисти помисли. Цялото село е шокирано от драмата на кметското семейство. Жители споделят в социалните мрежи, че благодарение на Ивайло Данаилов цяла България ще се смее на Цалапица. Жителите се питат толкова ли нямаше пари този кмет да заведе момичето на хотел, а се налага да мърсуват по полето. Мълвата твърди, че Данаилов може да бъде подведен и под съдебна отговорност, тъй като момичето било на 16 години. Двамата играели народни танци в местната група, където се появила и тръпката.

 

Съпругата на кмета е в чужбина от понеделник сутринта. Той отрича случилото се и казва, че семейните проблеми ще си ги решат, когато жена му се прибере. Прокуратурата е повдигнала обвинение на родителите на кмета за побой над тъща му.

 

Източник: trafficnews.bg