май 02, 2024

Шакира крие скандално минало! Певицата се срамува да признае, че е била…(Подробности)

Шакира крие скандално минало, срамува се, че е била в любовна връзка с насилник.

https://kliuki.net/skandali/shakira-krie-skandalno-minalo-pevicata-se-sramuva-da-priznae-che-e-bilapodrobnosti/206023 Kliuki.net
Шакира крие скандално минало! Певицата се срамува да признае, че е била…(Подробности)

 

Певицата Шакира, която наскоро се раздели с дългогодишния си приятел Жерар Пике, крие повече от една изневяра в биографията си. И предпочита това да си остане така. Напоследък обаче светски клюкари решиха да осветлят почитателите й по повод миналото на звездата. 


Малцина помнят, че преди да стане известна и да се запознае с Жерар Пике, Шакира имаше връзка  с една от най-големите звезди на колумбийското кино. Освалдо Риос.

 

Красавецът обаче беше в доста мрачен период от живота си и се беше забъркал в скандална история, свързана с побой, насилие и ругатни. Легендата от "Касандра" беше обвинен от бившата си Дейзи Сантяго, че я е обиждал, тормозел и изнудвал по време на връзката им, обръщайки се към нея с различни епитети. Риос беше принуден да заплати обезщетение в размер на 36 000 долара и бе наказан с 2 години затвор условно. 


По това време Риос имаше връзка с певицата Шакира. Изпълнителката, която беше 16 години по-млада от него, стоически издържа всички скандали, но скоро след края на драмите го напусна без много шум. И до днес тя избягва да говори за връзката им, сякаш никога не се е случвала. Опит да забравят миналото, правят и всичките й близки, а мениджърите й старателно отклоняват всякакви въпроси по темата в интервютата й.