април 30, 2024

Шокиращ арест на най-известния фотограф в Пловдив! Жертва на конкуренция ли е?

Топ фотограф от Пловдив бе арестуван за педофилия

https://kliuki.net/skandali/shokirasht-arest-na-nay-izvestniya-fotograf-v-plovdiv-zhertva-na-konkurenciya-li-e/210519 Kliuki.net
Шокиращ арест на най-известния фотограф в Пловдив! Жертва на конкуренция ли е?

Най-известният пловдивски фотограф Димитър Дардов е задържан за 72 часа в ареста. Обвинен е за притежаване и разпространение на порнографски материали на деца. Арестът е извършен при спецакция на частите за борба с организираната престъпност.

 

Разследващите са извършили множество обиски на дома на Дардов, както и на частната му вила над Перущица, в района на хижа Връховръх. Иззета е техниката на фотографа, а наложената му мярка е за 72 часа. Самото разследване продължава.

 

Димитър Дардов е най-актуалният и търсен фотограф за сватби, абитуриентски балове и други поводи в района на Пловдив. На собствения си сайт дори той е описал, че е заснел над 1300 сватбени тържества. Опит за резервация за някакъв повод може да се случи за след повече от година, тъй като графикът му е запълнен.

 

В социалните мрежи мненията са разделени. Доволни от работата му и близки до фотографа изразиха солидарност към него. Не скриха и предположенията за целенасочена атака от конкуренти. Някои навлизат и по-дълбоко като коментират предишни опити за сплашване на фотографа с доноси. От другата страна пък са по-крайни потребители, които искат бързо производство и затвор за фотографа.  Лични нападки и мнения валят от снощи в социлните мрежи за истории с Дардов. Той е семеен с две деца.

Източник: trafficnews.bg