април 28, 2024

Шокиращо! 16-годишната, преспала с кмета, е причина за смъртта на Митко от Цалапица

Момичето от последния чат на Митко е същото от колата на палавия кмет

https://kliuki.net/skandali/shokirashto-16-godishnata-prespala-s-kmeta-e-prichina-za-smartta-na-mitko-ot-calapica/214085 Kliuki.net
Шокиращо! 16-годишната, преспала с кмета, е причина за смъртта на Митко от Цалапица

16-годишното момиче, което бе хванато в ниви край Цалапица с кмета на селото, се оказа същото, заради което бе убит 24-годишният Димитър Малинов. Така мистерията около заплетения случай се задълбочава все повече.

 

Фаталното момиче е последният човек, с който Митко в комуникирал преди да бъде убит. Двамата си пишат за преживяванията им по-рано през деня като очевидно става въпрос за извършен полов контакт. От чата става ясно, че в селото се е разчуло за врзъката между Митко и 16-годишното момиче. По-късно се оказва, че девойката е била харесвана и от единия от близнаците – Борислав. Именно двамата братя са обвинени в помагачество и укриване на трупа на Димитър Малинов.

 

Миналият уикенд пък съпругата на кмета Данаилов сложи проследяващо устройство на автомобила му. То я отведе в ниви край Цалапица, където палавият й съпруг обладавал друга жена. Оказва се, че момичето е абсолютно същото, с което отношения са имали убитият Митко и единият от арестуваните близнаци.

 

В селото шокът е пълен. Хората са мълчаливи, тъй като не знаят къде се крие истината. Осмелилите се да говорят го правят чрез социалните мрежи. Разследващите търсят последни части от пъзела. Преди дни в Дания бе арестуван и предполагаемият убиец – Рангел Бизюрев. Именно неговите показания могат да се окажат ключови.

 

Източник: glasnews.bg