март 28, 2024

Симона, ти си срам за пагона!

https://kliuki.net/skandali/simona-ti-si-sram-za-pagona-3/166494 Kliuki.net
Симона, ти си срам за пагона!

Време е МВР да се прочисти от пачаври, зоват в социалните мрежи

В системата на сигурността и отбраната са служили и служат едни от най-достойните жени на България. Самоотвержени офицери, брилянтни разузнавачки, следователки, агенти под прикритие, наборни военнослужещи, редови полицайки - все жени на честта, работещи всеотдайно за мира и реда в страната ни. Безчет са паметните плочи на дами под пагон, дали живота си за националната кауза.

Светли имена, върху чиято слава днес е лепнато мазно и скверно петно, наречено Симона Радева. Парцалеса от крайните квартали, влязла по втория начин в редовете на МВР. Денем продаваща честта на България и живота на децата ни на сводници, дилъри и наркомани, а нощем търгуваща изхабените си телеса на същите утайки.

Симона, ти си срам за пагона!

Радева не е първият боклук, пробил през иначе тясната цедка на службите. Но тя е еманация на арогантността, с която подобни миндили (от двата пола) вирят нагло глава над гробовете на поредните невинни жертви. Вместо да се покрие, от два дни Симона си позволява да ни държи морал през Фейсбук.

Не те ли е срам бе момиче, че вместо да пазиш децата ни, ти пазиш задниците на пропадняци и корумпета? Не те ли е грях, че заради теб две чисти и невинни момичета напуснаха този свят? Докато ти, силиконова отрепке, уреждаше "зелени вълни", покойните жертви на тъпкача ти Георги Семерджиев защитаваха научни степени, печелеха олимпиади и даваха на България онова, което ти харчеше безогледно.

Докато хиляди зрелостнички се готвят за изпити в академията на МВР, ти, полицайката се дрогираше с кристал, шмъркаше кока, трещеше се по долнопробни квартири и нагло размахваше полицейската си карта в знак на превъзходство. Докато колежките ти от системата влачат прашни кубинки по дежурства, ти ни навираш скъпите си токчета, маркови цайси и издути до пръсване джуки през фейсбук. Когато жените в униформа протестират за достойно възнаграждение, ти диплиш кървавите пачки на убийци и контрабандисти.

Ти си храчка върху трибагреника, неуважаема Симона. Време е ти и десетките силиконки, перхидролки, екстеншънки и редови шафрантии, допуснати в МВР, МО и службите, да бъдете изчегъртани, а след вас дезинфекцирано. Защото в системата на сигурността жените трябва да бъдат неопетнени знамена, а не парцали като теб.

Автор: Патрай Якимов

Източник: mreja.bg