април 27, 2024

Симона Загорова изригна в защита на майка си: Коя по-точно беше Кали?

Дъщерята на Глория се нахвърли да пази честта на майка си почти година по-късно

https://kliuki.net/skandali/simona-zagorova-izrigna-v-zashtita-na-mayka-si-koya-po-tochno-beshe-kali/216943 Kliuki.net
Симона Загорова изригна в защита на майка си: Коя по-точно беше Кали?

Симона Загорова реши да бъде максимално откровена и разкри, че нито тя, нито майка й са забравили нанесената обида от Кали по адрес на Глория. Причина за коментара на Симона е реакцията на изпълнителката на „4-4-2“ в подкаста „При Tото“ преди почти година. Тогава водещият каза, че Глория има издадени 22 албума и няма нито един хит, а Кали не отрече тези размишления.

 

Още тогава социалните мрежи гръмнаха, а Глория сложи хикса на колежката си. Последваха реакции от други изпълнителки от лекия жанр, които бранеха честта на легендата на поп-фолка. Голяма част от коментарите тогава твърдяха, че тя е дала началото на този стил и да обезличиш успехите й е скандално.

 

Стигна се до публично извинение от страна на Кали при гостуването й преди месеци в „На кафе“ при Гала. С това сякаш бе сложена точка на спора и сключено тихо примирие. Оказа се обаче, че за Глория и дъщеря й темата е актуална. Преди дни Симона припомни за ситуацията в подкаст на Блиц. Тя изригна срещу Кали и Тото. Попита като какви те дават подобни внушения и какво по-точно са постигнали, за да коментират майка й, чието име познава цяла България. Симона допълни, че двамата евентуално имат право да говорят, ако имат зад гърба си 30 години на сцена и албумите и песните на Глория. Тя благодари на всички колеги, които са защитили майка й след изцепките на Кали и Тото.

 

Източник: blitz.bg