март 29, 2024

Скандал! Ето как Антония Маркова стана победител в „Звездите в нас“

Напоследък се превърна в традиция тези предавания да приключват със скандали

https://kliuki.net/skandali/skandal-eto-kak-antoniya-markova-stana-pobeditel-v-zvezdite-v-nas-2/198025 Kliuki.net
Скандал! Ето как Антония Маркова стана победител в „Звездите в нас“

Напоследък се превърна в традиция музикалните предавания у нас да завършват със скандал.

 

Това се случи преди две седмици на финала на „Гласът на България“ по bTV, който вместо от Соня бе спечелен от Жаклин Таракчи.

Скандал избухна и миналата неделя в „Звездите в нас“ по Нова тв, където вместо любимката на публиката Милена Иванова, победител в шоуто стана Антония Маркова. Зрителите са категорични, че това се дължи на здравите й връзки с величия от родния шоубизнес. Тя дори не се опитва да крие тези си контакти.

 

Профилът й в социалната мрежа е пълен със снимки с Росица Кирилова, Бойка Дангова, Маргарита Хранова, Орлин Горанов и други звезди, с които е работила.

Както стана ясно в продължение на 15 години, тя е била част от представителния ансамбъл на въоръжените сили. Именно там се запознала с мастити музиканти, част от които са близки до продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Много от зрителите смятат, че именно това я е изстреляло на първото място.

 

Съмненията, че финалът е нагласен са породени от факта, че предаването е на запис, а победителят не се избира от тв аудиторията, а от публиката в студиото по време на снимките, която така и не става ясно на какъв принцип бива избирана. Логично е обаче селекцията да се прави от екипа на шоуто, който пък се съобразява с желанията на шефа си.

 

Освен това фактът, че победителката обърка песента при второто си изпълнение за вечерта, подсилва допълнително съмненията. Маркова очевидно просто забрави да пее, когато й дойде редът и изпусна цяла фраза, преди да се включи в парчето. Странното е, че вместо това да й даде негативи, тя излезе от шоуто като победител.

Според мнозина наградата е трябвало да бъде дадена на Рафи Бохосян, вместо на партньорката му.

 

Голяма част от зрителите са на мнение, че истинската победителка в шоуто е Милена Иванова.

Зрителите дори попитаха Халваджиян и той ли е започнал да прави пълни пародии и определят случилото се като абсолютна излагация. Всички те са категорични, че е нямало как да бъде по-нелепо.

 

Според някои Антония е получила възможността да заведе най-много свои близки в публиката, които да гласуват за нея. Други пък мислят, че победата й се дължи на връзките й с популярни музиканти.

Източник: Уикенд

Скандал! Ето как Антония Маркова стана победител в „Звездите в нас“