май 03, 2024

Скандал! Гринго на Софка нападна с нож свой съгражданин

Гринго на Софка пак зад  решетките

https://kliuki.net/skandali/skandal-gringo-na-sofka-napadna-s-nozh-svoy-sagrazhdanin/206771 Kliuki.net
Скандал! Гринго на Софка нападна с нож свой съгражданин

Тодор Давидов – Гринго пак беше закопчан. Той спретнал луд скандал пред автомивка в Айтос. Нападнал с нож свой съгражданин и го заплашил, че ще го направи на две парчета.

Двамата били в лоши отношения, понеже половинката на Софи му дължал солидна сума пари. Това се случило след пропаднала сделка за покупка на автомобил. Те се засекли на автомивката и кавгата започнала.  След като човекът си поискал парите, Гринго изпаднал в дива ярост.

„Ще те излежа 3-4 месеца и пак ще изляза“ – заканил се той. След саморазправата избягал, но не след дълго пак бил хванат от полицията.

Скандал! Гринго на Софка нападна с нож свой съгражданин

Подобни случки, в които Гринго е главен герой не са рядкост. Отношенията му със Софи Маринова се разпаднаха, след като я нападна в заведението на Константин.

Само преди няколко месеца стана ясно, че е бил арестуван в  Германия. Там решил да се саморазправя с жена и получил ефективна присъда.

Софи до скоро даваше всичките си пари, за  да измъква мъжа си от многобройните каши, в които се забърква, но вече се измори. Запознати твърдят, че никак не е доволен от раздялата и прави какво ли не, за да си върне любовта. Певицата от своя страна се притеснява, че той ще прибегне до насилие, за да си я върне.

Източник: hotnews.bg