април 28, 2024

Скандал! Мезонетът на Алекс Богданска – армаган от Чочо Несебърския. “Платила” му го с голи сесии в Дубай

Олигархът живее в Емирствата с жена си Цвети и двете им деца, наемал Богданска за групови забавления с аверите си от яхт клуба

https://kliuki.net/skandali/skandal-mezonetat-na-aleks-bogdanska-armagan-ot-chocho-nesebarskiya-platila-mu-go-s-goli-sesii-v-dubay-2/218239 Kliuki.net
Скандал! Мезонетът на Алекс Богданска – армаган от Чочо Несебърския. “Платила” му го с голи сесии в Дубай

Чистак новият мезонет, с който инфлуенсърката Алекс Богданска не спира да се хвали, се оказа купен не с честен труд, а с голи дефилета пред бг-олигарси в странство. Богаташът, който се е бръкнал за поредната й прищявка, е позабравеният бг-милионер Чавдар Александров, познат в ъндърграунда като Чочо Несебърския.

 

Това потвърдиха както дружки на манекенката, така и хора от архитектурните студия, които тя наела да доизкусурят новата придобивка. Фактурите и платежните нареждания за мокети, лампи и дивани, също сочели участието на един от най-симпатичните родни милионери в начинанието.

 

Изповядването на сделката се е случило в края на май м.г, след което Богданска организира ремонт за чудо и приказ - с дизайнерски мебели, скъпи мазилки, светещи гардероби и специална матова стена, на чийто фон да си снима  рекламните клипове.

 

Своеобразна премиера на новия си дом тя направи на връх Коледа, когато покани родителите си за да видят и те колко далеч може да се стигне с разкрачени крака и широко отворена уста, хейтят потребители в социалните мрежи.

 

Известният с щедростта си Чочо не просто покрил всички разходи по ремонта, но лично ангажирал едни от най-добрите мазачи, шпакловчици и мебелисти, които да превърнат дома на новата му играчка в истинско архитектурно бижу. Парите за покупката обаче й ги дал в кеш, на 5 транша, за да не остават документални следи, които да застрашат брака му.

 

Самата Алекс обаче не си държала устата затворена, а гръмко се хвалела каква едра риба е хванала в мрежите си. Фактът, че Александров е женен и живее в странство никак не я притеснявал - напротив. За бръмчалката било екстра, че той няма да й виси на главата и да й държи сметка с кого мачка чаршафите в негово отсъствие.

 

Заварката между двамата станала в края на 2022 г., свидетелстват техни общи познати. При едно от връщанията си в родината, Несебърския засякъл Алекс Богданска на вип парти и не му трябвало много време да я убеждава, че си струва да му се разсъблече чисто гола за да я върже и нашиба с камшици, както той много обичал. През следващите месеци инфлуенсърката съчетавала фотосесиите с кратки, но доста доходни визити в Дубай, а няколко пъти рандевутата се организирали на родна почва - в Несебър и Свети Влас, където за да не буди съмнение, тя отивала заедно със сина си Габриел.

 

Като приспяла малчугана, Богданска отпрашвала към специално наета вила край морето, където Несебърския често я посрещал в компанията на свои авери-чужденци от яхт клуба и дузина манекенки, някои от украински произход. Какво е ставало зад дебелите стени, оставяме на читателската фантазия, но явно палавата Алекс се е представила на висота за да си заслужи толкова скъп и класен армаган, злобеят завистниците.

 

След като преди десетина години се заговори, че хобито на Чавдар Александров да кара яхти всъщност е параван за трафик на дрога по море, той заряза нощния живот у нас и се установи трайно в Дубай. Там и сега живее с бившата манекенка Цвети Чакърова, която набързо му роди две деца и така си гарантира доживотна издръжка. Двамата дори вдигнаха кичозна сватба в Сен Тропе, а малко след това Александров яде бой в Несебър, което му даде знак да си обира крушите от България.

По настоящем хубавецът, по когото умираха не една и две родни златотърсачки, се е отдал на ветроходни регати, а най-честите дестинации, където може да бъде засечен, са Емирствата и Лазурния Бряг. У нас прескача все по-рядко, най-вече да наглежда строителния си бизнес по южното Черноморие, и разбира се, да ползва услугите на Алекс Богданска, която още дълго ще трябва да лази по земята за да изплати луксозния мезонет.

Източник: crimesbg.com