април 28, 2024

Скандално! Лъсна истината за развода на Том Круз и Кейти Холмс (Ето защо никоя не иска да живее с актьора)

Лъсна истината за раздялата на Том Круз и Кейти Холмс

https://kliuki.net/skandali/skandalno-lasna-istinata-za-razvoda-na-tom-kruz-i-keyti-holms-eto-zashto-nikoya-ne-iska-da-zhivee-s-aktyora/200457 Kliuki.net
Скандално! Лъсна истината за развода на Том Круз и Кейти Холмс (Ето защо никоя не иска да живее с актьора)

Истината за раздялата на Том Круз и Кейти Холмс лъсна. Под привидните слухове, че актьорът е твърде отдаден на сциентологията, а съпругата му се притеснява за бъдещето на дъщеря им, стоят много по-сложни отношения между тях. Мнозина дори се изумиха, че Кейти успя да издържи цели пет години преди да остави Круз. Тъй като разкритията бяха потресаващи.

Оказа се, че актьорът е изключително ревнив и обсебващ партньор. И държи да доминира в живота на партньорката си абсолютно за всичко. "Той е обсебен на тема брак и връзки. Иска да контролира абсолютно всеки етап от живота на жената до себе си. Тя трябва да яде каквото той й определи, да пие каквото той й каже, Том дори сам избира дрехите, парфюмите и козметиката на партньорките си. Те трябва да излизат с хора, които той одобри и да не общуват с такива, които не одобрява. Изключително контролиращ е", разкриват приближени до звездата.


Круз е бил женен три пъти - за Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс. И докато Никол мълчи и досега за раздялата им, Кейти намекна няколко пъти, че сложните отношения на Том с църквата на сциентолозите са били един от проблемите във връзката им. 

 

И трите съпруги на актьора не коментират случващото се в личния им живот, а Хейли Атуел, която беше негова последна приятелка, се измъкна с извинението "Не искам да го деля с кариерата му. Медийният натиск върху нас беше просто убийствен". 

 

Както изглежда обаче, не това е причинило раздялата им, а по-скоро друг конфликт, който едва ли някой е подозирал, че е възможен...