май 03, 2024

Скандално! Тошко Йорданов не издържа и шамароса Явор Божанков

Сблъсък между политици беляза изслушването на комисията за машинния вот

https://kliuki.net/skandali/skandalno-toshko-yordanov-ne-izdarzha-i-shamarosa-yavor-bozhankov/211041 Kliuki.net
Скандално! Тошко Йорданов не издържа и шамароса Явор Божанков

Нервите на депутата от ИТН Тошко Йорданов не издържаха и се стигна до сблъсък с колегата му от ПП Явор Божанков. Това се случи през вчерашния ден по време на заседанието на парламентарната комисия за проучване сигурността на машинния вот.

 

По покана на БСП участие в заседанието взе и ютубърът Цанов. Всъщност с неговото изслушване стартира и работата на комисията. Това хич не допадна на депутата Явор Божанков, който се опита да осуети изслушването на Цанов относно материалите за машинния вот, които публикува преди месеци. Станислав Цанов изкара в канала си скандални данни за заплахи от убития Алексей Петров, разговори с него и факти за манипулация на гласуването с машини. Божанков видимо недоволен от данните, които изкарва Цанов, се опита да обясни, че няма какво да чуе от човек, който се издържа от канал във видеоплатформа.

 

Изблиците на Божанков ядосаха Тошко Йорданов, който стана и изблъска от стола колегата си. Във видео в тик-ток се вижда как впоследствие го удря и му гаси микрофона. Нервите и на Станислав Балабанов не издържаха, въпреки че той се опита цивилизовано да помоли Божанков да замълчи. Ветеранът в политиката Йордан Цонев сложи точка на спора след „конско“ срещу Явор Божанков, обяснявайки му, че не е дошъл да му слуша мрънкането. С това приключи скандалът, а Станислав Цанов изложи пред комисията събраните от него факти.

 

Източник: тик-ток