март 28, 2024

Славена Вътова и невръстните й дечица остават на улицата! (ДОКУМЕНТ)

Мис България 2006 се прави на голямата работа, а взе за мъж един обикновен измамник!

https://kliuki.net/skandali/slavena-vatova-i-nevrastnite-y-dechica-ostavat-na-ulicata-dokument-3/197226 Kliuki.net
Славена Вътова и невръстните й дечица остават на улицата! (ДОКУМЕНТ)

Славена Вътова го раздава със самочувствие пред хората, смята се за красива и умна, а всъщност не е нищо повече от една повърхностна жена, щом е повярвала на един измамник, че е богаташ. Така обаче се получава, когато гледаш само портфейла на мъжа и друго не те интересува.

От това в момента си пати миската, която е напът да остане бездомна с две малки деца на ръце. Причината е, че ипотеката към жилището им на ул. „Оборище“ в столицата не се обслужва. Апартаментът е бил закупен с огромен кредит на името на мъжа на Вътова Юлиян Цолов и фирмата му „Алтегис“, но към момента дължи 100 000 лв.

От известно време Цолов не е погасявал кредита и логично банката е запорирала имота. Това се е случило на 24.11.2022 г., което се вижда от документа, който излагаме на вниманието ви.

Славена едва ли е била наясно, че финансовото положение на съпруга й е толкова лошо, иначе щеше отдавна да го е напуснала, защото тя не търпи мъже без пари. Самият факт, че не се е интересувала от изплащането на жилището, показва колко й е интелектът и колко изобщо са семейство с Цолов. По-скоро са съквартиранти, които имат деца, той я издържа, а тя прави секс с него в замяна. За това си има дори професия, която е най-древната и известна на всички.

Истината за мъжа й е проста. Това е обикновен мошеник, демонстриращ луксозен стандарт на живот, който по принцип не може да си позволи, но благодарение на различни измами спрямо приятели и познати се сдобива с някакви пари за известно време. Той им обещава участие в уж големи и перспективни проекти, за които обаче лично не влага нито лев. След това тези проекти се провалят, тъй като изхарчва парите за лични нужди, завлича инвеститорите си и истината лъсва.

Очевидно Юлиян се е запознал със Славена в момент, в който е излъгал поредния приятел да инвестира при него. Тя е помислила, че е ударила шестица от тотото с него и веднага му родила деца. Днес обаче истината излиза наяве и се разбира, че мъжът й е измамник, а тъй като тя       е гледала само в портфейла му, дори не е разбрала, че може да остане на улицата.

Случилото се с Мис България 2006 е добър урок за всички жени, които търсят само материални облаги в една връзка. Ако беше се опитала поне малко да опознае Юлиян, щеше да разбере, че е мошеник, но нея не я е интересувало какъв човек е, щом я издържа.

Унижението за Славена Вътова е огромно и от факта, че тя тръбеше по студиата на различни тв предавания как е за истинските семейни ценности и се правеше на моралистка, а всъщност всичко около нея е било една измама. Тя не изглежда особено умна жена, но за да попаднеш в такава ситуация, трябва да си направо простовата, а миската явно е точно такава.

Източник: crimesbg.com

Славена Вътова и невръстните й дечица остават на улицата! (ДОКУМЕНТ)

Славена Вътова и невръстните й дечица остават на улицата! (ДОКУМЕНТ) - Снимка 2