май 17, 2024

След признанията за зайчетата на Хю! Кристъл Хефнър с нови разкрития за брака си

Кристъл Хефнър направи неочаквани разкрития

https://kliuki.net/skandali/sled-priznaniyata-za-zaychetata-na-hyu-kristal-hefnar-s-novi-razkritiya-za-braka-si/217856 Kliuki.net
След признанията за зайчетата на Хю! Кристъл Хефнър с нови разкрития за брака си

След признанията, че сама е търсела зайчета за Хю Хефнър, за да не се налага сама да спи с него, Кристъл Хефнър продължава с потресаващи откровения за семейния си живот. 37-годишната вдовица споделя, че от самото начало на брака си е била унижавана и третирана като човек трето качество.

 

"Когато с Хю се оженихме, той снимаше риалити шоуто "Да се ожениш за Хеф". На мен ми плащаха по 2500 долара на епизод, докато Хю получаваше по 800 000. Когато му казах, че не намирам това за справедливо, той ми се присмя "А ти за каква се мислиш?". Напуснах предаването, защото през по-голямата част от времето хората и екипът ме караха да правя ужасни неща и ми задаваха отвратителни въпроси. Това още повече ме унищожи", споделя Кристъл.

 

Тя допълва още, че когато е била омъжена за милиардера, трябвало не само да се съобразява с прищевките му в спалнята, но и с всяко негово изискване. "Той беше невероятно контролиращ човек. Нареждаше ми кога да спя, кога да ям, с кого мога да общувам, как да се обличам, какъв лак за нокти мога да използвам и каква прическа да нося. Мисля, че умишлено превърна имението в затвор за момичетата. Казваше ми, че голяма част от зайчетата му изобщо не го харесват, затова се отнася по този начин с тях. Искаше да си отмъсти за отношението им към него. Да, имаше красиви партита и гости, но истината е, че това беше просто показно шоу. Отвъд всички тези купони, нещата далеч не бяха красиви", споделя Кристъл.

 

И допълва, че ако можеше да се върне назад, никога не би и помислила да се срещне с Хю Хефнър. "Бракът с него ми взе твърде много. Бях решила да замълча след смъртта му, но мисля, че е по-добре да разкажа истината за нашия свят. И да предупредя момичетата, които мечтаят за луксозен живот и блясък, че цената не си заслужава", завършва тя.