април 27, 2024

Страх ли се чете в очите на жената на прокурора от Перник?

Съпругата на пернишкия прокурор се показа от болницата

https://kliuki.net/skandali/strah-li-se-chete-v-ochite-na-zhenata-na-prokurora-ot-pernik/210670 Kliuki.net
Страх ли се чете в очите на жената на прокурора от Перник?

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов даде интервю от болничната стая. В него жената заяви, че не е жертва на домашно насилие и никога не е била. Тези думи тя обяви в ефир с насинено око и видимо в уплашено състояние.

 

Прокурорът Бисер Михайлов бе задържан вчера именно след обвинение за побой над собствената си съпруга. Биляна твърди, че мъжът й е арестуван неправомерно. Тя заяви, че е имало конфликт, но той е бил обикновен битов спор, какъвто има във всяко българско семейство. Михайлова допълни още, че дъщеря им чула викове от банята и импулсивно се обадила на 112 и така се стигнало до недоразумението. Повтори многократно, че не е удряна и няма да свидетелства срещу прокурора.

 

Съпругата оправда синините по лицето си с падане, от което се е получила травмата. Биляна Михайлова заявява още, че заради конфликтa и емоциите за миг е загубила съзнание, но в никакъв случай тя не се определя за жертва на домашно насилие. Също така отхвърля и твърдението, че синът им Васил Михайлов е израснал в среда на насилие и конфликти.

 

Коментарите след нейното интервю обаче дават друга гледна точка. Според огромна част от зрителите и коментиращите в социалните мрежи, жената е излъчвала страх, безсилие и отчаяние. Някои са по-крайни и дори твърдят, че тя жертва собствения си живот и този дъщеря й в името на материалното благосъстояние. Други пък смятат, че ако каже истината, ще свърши като останалите свидетели срещу сина и мъжа й.

 

Източник: nova.bg