април 19, 2024

Тези скандални разкрития за Симона Радева и Георги Семерджиев ще ви скрият шапката

https://kliuki.net/skandali/tezi-skandalni-razkritiya-za-simona-radeva-i-georgi-semerdzhiev-shte-vi-skriyat-shapkata/166574 Kliuki.net
Тези скандални разкрития за Симона Радева и Георги Семерджиев ще ви скрият шапката

Твърденията на майка й бяха категорично опровергани

Скандалните разкрития около полицайката от I РПУ – София – Симона Радева и двойния убиец Георги Семерджиев, продължават да валят като пороен дъжд.

Столични криминалисти, запознати в детайли с разследването на престъпленията и спуснатия полицейски чадър над 35-годишния провален футболист разкриват, че двамата са имали интимни отношения.

Тези скандални разкрития за Симона Радева и Георги Семерджиев ще ви скрият шапката

Първоначално майката на Симона Радева се опита да опровергае твърденията, че полицайката му е помогнала, защото му е била любовница. Тогава тя обяви, че Симона е гадже от поне три години с друг полицай – от IV РПУ – София – Мирослав Якимов.

Оказа се обаче, че в мобилния телефон на Георги Радев били открити клипове за възрастни с участието на Симона Радева. Това категорично опровергава твърденията на майка й, че тя и Георги не са били интимно близки.

Въпросните видеа са няколко и са аматьорски. Те са заснети в спалнята на Георги Семерджиев, която била пълна с икони.

Освен с нея, Георги е филмирал интимните си подвизи и с още няколко актуални красавици. Един от разследващите полицаи коментира, че колекцията от клипове за възрастни, които притежава Семерджиев, е внушителна и една от героините му е именно скандалната полицайка Симона Радева. Тези материали обаче не могат да бъдат публикувани в медиите заради забранената със закон по*нография в страната ни.

Както вече стана ясно, полицайката е временно освободена от полицията, а срещу нея се води разследване. Не е изключено и тя да се озове зад решетките, заедно със Семерджиев, след като бе установено, че му е помогнала да прикрие престъплението.

Припомняме, че при претърсването на апартамента на Георги Семерджиев, полицейските власти откриха еротично бельо, жартиери, над 50 виб*атора, детски белезници, разнородни дамски с*кс униформи, както и кутии с презервативи. Именно тези находки наведоха разследващите на мисълта, че проваленият футболист е въртял доходоносен бизнес като ВИП суте*ьор.

До този момент разследващите не са разпитали нито едно от момичетата, които са поддържали комуникация по телефона със Семерджиев. Вероятно това е защото МВР и прокуратурата не възнамеряват да се съсредоточат върху суте*ьорската му империя, при все, че за него са заработвали над 30 момичета.

За да бъдат повдигнати обвинения срещу него за тази му дейност, е нужно поне едно от момичетата, принуждавано да прости*уира, да подаде жалба.

Представител на Софийска прокуратура разкрива, че нямат съмнения, че Георги Семерджиев се е занимавал със сво*ничество, но не разполагат с достатъчно доказателства, които биха издържали в съда.

Източник: Уикенд