September 08, 2024

Удар под кръста от Мария! Изтриха песента на Теодора (Миньончето на попфолка гази наред – Подробности)

Скандалът между фолкаджийките достигна нови висоти

https://kliuki.net/skandali/udar-pod-krasta-ot-mariya-iztriha-pesenta-na-teodora-minyoncheto-na-popfolka-gazi-nared-podrobnosti/224276 Kliuki.net
Удар под кръста от Мария! Изтриха песента на Теодора (Миньончето на попфолка гази наред – Подробности)

След като песента, която пусна Мария, бе свалена от каналите, тя реши да отвърне на удара и да си търси правата. Изглежда, авторските права на въпросното парче наистина са уредени в нейна полза, като след около десетина дена се очаква версията ѝ да се завърне в Мрежата. Така, независимо че Теодора практически доведе парчето у нас, за момента колежката ѝ е с крачка напред.

Въпреки че вариантът “Малка черна рокля” не се хареса на феновете на попфолка, миньончето държи работата ѝ да остане оценена. Според информацията, която се появи в интернет пространството, правата на песента са изтекли и това позволило на фолкаджийката да ги купи за пореден път. Ако тя изпълни замисъла си да стигне и до съд, в крайна сметка е възможно колежката ѝ дори да не може да изпълнява хита си където и да било.

Предвид разправиите относно авторските права “Моят номер” на Теодора е свален от каналите. Така ситуацията за момента е решена в полза на Мария. В крайна сметка обаче възниква въпросът дали при всяка кавър версия на когото и да е в бранша ще се стига до подобни разправии. Наскоро премина и скандалът с Фики и Мира, които, случайно или не, се оказаха работили по едно и също оригинално парче.

Източник: show.blitz.bg