април 27, 2024

Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами

Харизанов плащал със служебни пари за личния си кеф, журналистите мизерствали

https://kliuki.net/skandali/uvolniha-zhoro-trabata-ot-evronyuz-iztochval-televiziyata-sas-skapi-koli-blo-i-madami-2/198930 Kliuki.net
Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами

Директорът на тв Euronews-България Георги Харизанов е бил помолен от новите собственици да се оттегли от управлението на медията. Това довериха наши източници в новинарската и рекламна гилдия, които били уведомени за рокадата.

 

Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами

 

Бившият вече шеф прилагал в медията същите лоши практики на самоуправство и безстопанственост, заради които навремето бил изритан от “Напоителни системи” и дори търка за кратко арестантските нарове. Жоро Тръбата, както е по-известен в политическите среди, обърнал нюзрума на бащиния, бъркал в касата редовно, скъпото му BMW и дори марковите му дрешки се изписвали като представителни разходи, кълнат се запознати със схемите. С безочието си Харизанов дори бил “приватизирал” последния етаж на сградата на Euronews и го превърнал в ергенска квартира. Безкрайни купони, прерастващи в оргии с леки жени, забранени субстанции и промишлено количество алкохол се вихрели през ден пред очите на подчинените му телевизионни работници, които едва свързвали двата края от заплата до заплата.

 

Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами - Снимка 2

Дни преди Коледа Жоро Тръбата бил привикан на разговор с новите босове и те му били обяснили, че от месец насам, т.е., от средата на декември, е изхвърлен от „Евроноз“ и вече мястото му е заето от сина на собственика – Добрин Иванов. Слухове твърдят, че не кой да е, а неговото протеже го изпяло пред големите шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лева заплата за оперативен шеф на телевизията, разкрила далаверите му.

Източник: crimesbg.com