September 16, 2024

За кефа на Васил Терзиев! Гол г€й от Bellissimo Clinic цъфна на билборд в София! Колко платиха да развращават децата?

Столичният кмет, Борис Бонев и цялата им нежна дружинка сигурно умират от радост, че съмнителната клиника мърси града със скандалната реклама, възмутиха се читатели

https://kliuki.net/skandali/za-kefa-na-vasil-terziev-gol-geury-ot-bellissimo-clinic-cafna-na-bilbord-v-sofiya-kolko-platiha-da-razvrashtavat-decata-2/229643 Kliuki.net
За кефа на Васил Терзиев! Гол г€й от Bellissimo Clinic цъфна на билборд в София! Колко платиха да развращават децата?

Гнусна хомо провокация току преди първия учебен ден вдигна на бунт родители от няколко софийски квартала. Те алармираха редакцията ни, че столицата е осеяна с противни билборди на Bellissimo Clinic - клиника, въртяща милиони левове оборот от пълнене на джуки, опъване на бръчки и монтиране на силиконови ц*ци върху неукрепналите тела на девойките.

 

Този път обаче посланията им са насочени към мъжката аудитория и най-вероятно към ония господа, опознали насладите на левия бряг.

 

Скандалната реклама на Bellissimo Clinic показва дибидюс гол мъж с оскубани вежди и зализан перчем, едва прикриващ оная си работа с чаша зеленикава течност, която аха-аха да се изплиска току върху гладко епилираното му “достойнство”.

Нищо достойно обаче няма във факта, че Столична община позволява противното във всеки смисъл изображение, инсталирано от босовете на Bellissimo Clinic, да мърси градската среда и да развращава деца и ученици.

 

Перверзният билборд приканва силния пол да се отърве от окосмяването си на цена от 50 лв. Освен просташка и отблъскваща, рекламата е и подвеждаща, т.к бегла справка в ценоразписите сочи, че за да се ощавят с лазер мъжки крака, ръце или гърди, желаещите трябва да се бръкнат с минимум 200 лв., че и отгоре.

 

“Най-вероятно от Bellissimo Clinic приканват силния пол да си премахне растителността около пениса или ануса, защото само тези зони вървят толкова тънко. Но защо, по дяволите, цяла София трябва да разбира, че някои хора си кастрят задния двор с лазер?”, не сдържа възмущението си детска учителка, натъкнала се на смущаващата гледка.

 

Посегателството върху морала на софиянци става по-малко от месец след като Народното събрание забрани гей пропагандата в българските училища.

 

“Каква по-голяма пропаганда от това на пъпа на София да наплескаш огромни билбордове на дибидюс гол мъж, който приканва момчетата да си обезкосмят предните и задни части на промоция”, възмутиха се гражданите, сезирали редакцията ни за безобразието.

 

Припомняме, че докторите от естетичната лечебница нашумяха с отвратителната гавра с лицето и по-точно с устните на млада и красива българка, имала неблагоразумието да се довери на  Bellissimo Clinic. Жертвата даде гласност на касапницата в една от множеството фейсбук групи, посветени на грижата за красотата.

 

От публикуваните снимки и видео виждаме едно прекрасно същество, в разцвета на своята младост, решило да допълни дадената му от Бог красота с малко по-плътни и сочни устни. За процедурата избрала една от най-шумно рекламираните клиники у нас, помещаваща се в помпозна и лъскава сграда на столичния бул. “България”. Най-вероятно изборът й е бил повлиян от масираните инфлуенсърски кампании, в които певици, тв водещи, актриси, че и поувехнали жрици на най-древната професия сипят хвалби на килограм за майсторството на докторите.

 

Каквато и да е била причината, резултатът е потресаващ. От снимките и клипчето, поместено от пострадалата жена (чието име пазим в редакцията), виждаме обезобразена, крива, подпухнала и откровено грозна уста - крайно несиметрична, отекла и гротескна. Техниката, използвана (по думите на пациентката) от д-р Стефан Личев също е плачевно - все едно студент в първи курс се е упражнявал върху пластмасов макет.

 

Ето как самата девойка описва травмите си (запазваме автентичния правопис):

 

“Никога повече няма да отида при Д-р Личев, в рамките на 2 месеца, устните ми минаха през всякакви аномалии. Спадане- подуване и също така едната страна на горната ми устна е в трагично състояние! Само във вътрешната област на устната имам УЖ хиалурон и адски много се личи как по краищата нямам, а в средата се е подуло и също така имам топчета които са УЖАСНО изразени. С две ръце НЕ ВИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!”.

 

Е, след като очевидно губят дамската клиентела, от Bellissimo Clinic са се насочили към мъжката аудитория, която атакуват с пошли и безвкусни билбордове, монтирани с разрешението, а нищо чудно и с одобрението на столичния кмет и подопечните му любители на голи мъжки тела.

Източник: crimesbg.com