September 08, 2024

Жени биват унижавани по гнусен начин от бившите си мъже в „специален“ сайт

Пробив в „системата“ настъпил, след като амбициозна хитрушана успяла да получи одобрение за членство

https://kliuki.net/skandali/zheni-bivat-unizhavani-po-gnusen-nachin-ot-bivshite-si-mazhe-v-specialen-sayt/223633 Kliuki.net
Жени биват унижавани по гнусен начин от бившите си мъже в „специален“ сайт

Вече втора седмица продължава разразилия се скандал покрай мъжки сайт, в който изоставени мъже споделят снимки по парфюм на бившите си любими. Достъп до него обикновено имат представители на силния пол, които биват одобрявани от администратора, след като докажат със снимки, че наистина се интересуват от разкрепостени жени и познават момичета, които не биха имали нищо против телефонният им номер да бъде показан, за да набират клиенти.

 

Пробив в „системата“ настъпил, след като амбициозна хитрушана успяла да получи одобрение за членство, ползвайки снимки на секс любители от странство. Жената била изумена, че момичета под 15 години се разменят като кърпи сред мъже от златната възраст. Всеки джентълмен, ползвал порно услугите на девойките, след това изказвал мнение за качеството на секса, давал оценки по десетобалната система и дори препоръчвал на приятелите си.

 

В сайта гъмжало от всевъзможни обяви и снимки. Имало дори майка, която вървяла в комплект с дъщеря си. Госпожата била щастливо разведена. Искала 18-годишната й наследница да придобие креватни умения, които щели да пращат всеки мъж в рая. Тя редовно показвала „организма“ на момичето си и обяснявала на мъжете как трябва да се държат с дамите, защото не всеки можел да ги задоволява правилно. Мераклии от всякаква възраст поръчвали двете жени, като не забравяли да се отчитат подобаващо с около 400 лева.

 

„Бях истински потресена от видяното. Първо, името на сайта е обида за всяка нормална жена и ще го спестя. Второ, „гъмжи” от комплексари, които качват снимки на бившите си приятелки и ги представят за проститутки. Правят го без тяхно разрешение, без знание. Оставят телефонните им номера, за да може други да им звънят с неприлични оферти. Трето, представят се за такива, каквито не са. Всички се оказват полови шпаги, с куп претенции към женския пол. Правят се и на разбирачи, психолози, анализатори, културтрегери, стихоплетци. Коментират се бюстове, задници, добре направен силикон, ненаправен силикон, нос, уста, дълбоко гърло, тънки устни, плътни устни. И това го правят мъже на зряла възраст, които би трябвало отдавна да са се кротнали. Смешно е 65-70-годишни старци да си разменят снимки на ученички и да ги канят на гости. И на момичетата се чудя на акъла – да лягат до дядо си, за да им трака с ченетата над главата.

 

Пенсиите се включват и на живо. По гащета свирят на китара, други кулинарстват по евтино облекло и обясняват как се правят спагети, боб или яйца на очи. Вероятно това е забавно за някои, но у нормалните хора буди отвращение. Не е нормално мъже да обиждат жени в интернет пространство, наричайки ги „курви“ и „духалки“.

 

Има деца, които са отворени към техниката, и научавайки за развлечения от подобен род, могат да се включат в чатовете. Неслучайно голяма част от снимките са на подрастващи. Някои дори не си крият лицето, показват се в пълна прелест, като не пропускат да си снимат задниците, да качват клипове с френска любов и тройки. Цялото старание им носи оценки от чичковците, които после си ги менкат по приятелски”, споделя госпожа, пожелала анонимност, защото преди седмица разбрала, че нейни стари снимки се въртят във въпросния сайт.

 

Тя била забравила за бившия си приятел и не се интересувала как се развива животът му. Той очевидно продължавал да ръчка в нейния, защото й спретнал „сладкото отмъщение” – да разбере от телефони обаждания, че се е превърнала в „жена на повикване”. За един ден получила 10 оферти, което силно я озадачило, Когато казвала, че вероятно има грешка, отсреща се чувал мъжки кикот и след това следвали обяснения, да не се прави на интересна, защото всички знаят с какво се занимава.

 

Наложило се да блокира номерата на непознатите, защото били прекалено настоятелни, Предлагали й дори и бонуси, като уикенд екскурзии, ако качеството на „предлаганата услуга” им хареса.

 

Мераклиите нямали срам и в списъка с „развратни дами” влизала съсухрена рускиня, която предлагала различни любовни мурафети за привличане на внимание. Дамата обичала да си завира празни бутилки в най-милото, което също се харесвало на оскотелите кибици. Мъжете били във възторг от видеата й. Канели я на хапване и пийване, а тя не отказвала, защото обичала да се забавлява. Рускинята била оценявана с 10 точки, защото била добър събеседник и умеела да изслушва житейските драми на парясаните мъже.

 

„Разбрах, че доста жени са имали подобни обаждания. Били са набедени за проститутки и изобщо не са имали представа, че най-интимните им фотоси циркулират свободно в интернет. Покрай мокрото, гори и сухото. Има госпожици, които съвсем съзнателно се слагат на господата. Това е техен, осъзнат избори не ги съдя. Но защо се гаврят с останалите?!

 

Явно българите стават все по-сексуално разкрепостени, защото преди тридесет години и дума не е можело да става за бардаци, обяви за запознанства, голи снимки и всевъзможни сексуални щуротии. Днес обаче прекрачват границата на разума, най-вече с обидното си отношение към по-скромните жени, които са достатъчно заети, че да нямат време за порно снимки и сайтове”, коментират „жегнати” от новата мода.

Източник: Уикенд