май 02, 2024

Зловещи разкрития за арестувания фотограф! Блудствал със 7-годишната дъщеря на приятелка!

Пловдивският фотограф поставял скрити камери на всяко сватбено тържество

https://kliuki.net/skandali/zloveshti-razkritiya-za-arestuvaniya-fotograf-bludstval-sas-7-godishnata-dashterya-na-priyatelka/211083 Kliuki.net
Зловещи разкрития за арестувания фотограф! Блудствал със 7-годишната дъщеря на приятелка!

Сагата около арестувания фотограф от Пловдив Димитър Дардов се заплита. От прокуратурата изплуват нови шокиращи разкрития за извършените деяния. Последното обвинение е за блудство със 7-годишно момиченце през 2021 година.

 

Зловещото деяние според обвинението е извършено на вилата на фотографа в местността Връховръх над Перущица. Негова близка приятелка му се доверила и оставила 7-годишната си дъщеря при Дардов да я гледа, докато тя свърши лична работа. Фотографът се възползвал от появилата се възможност и извършил блудство с детето, за което прокуратурата има доказателства.

 

Дардов бе задържан преди повече от седмица за притежание на порнографски материали на деца. Първоначално бе арестуван за 72 часа, но мярката бе удължена.

 

Дардов е един от най-известните и търсени професионалисти в града под тепетата. Графикът му е пълен години напред, а хиляди са семействата, доверили му се за сватбеното си тържество. Зловещи са разкритията и за поводите, които е заснемал фотографът. Излезе информация как той е слагал скрити камери в сватбените зали и ресторанти, както и в съблекалните, за да компрометира младоженците, които не са му се доверили за сватбата си. Много двойки са имали посещения от НАП или други институции по анонимни сигнали веднага след сватбите си.

 

Пловдивчани коментират, че Дардов е бил пример пред обществото за хубавото семейство и деца. Впечатляващ бил и начинът, по който ги възпитавал. Множество са коментарите и за любовта му към всички деца, но разкритията са плашещи за доверилите му се.

 

Източник: trafficnews.bg