September 19, 2024

Звяр – убиец вилнее в район “Студентски” в София, подчинения на Васко Ухото кмет Петко Горанов пък си бърка в носа

https://kliuki.net/skandali/zvyar-ubiec-vilnee-v-rayon-studentski-v-sofiya-podchineniya-na-vasko-uhoto-kmet-petko-goranov-pak-si-barka-v-nosa-2/230542 Kliuki.net
Звяр – убиец вилнее в район “Студентски” в София, подчинения на Васко Ухото кмет Петко Горанов пък си бърка в носа

Огромно куче - убиец от години вилнее в района на “Симеоновско шосе” в близост до “Околовръстното шосе” в столицата, но въпреки купищата убити от него малки домашни животинки, всякаква реакция от отговорните институции липсва.

 

За това алармираха уплашени граждани от района на Business Center Vista, чийто домашни животни вече са били зверски разкъсани от звяра. По техните думи кучето – убиец е собственост на цигани живеещи в района, но както всички може да предположим на ромите въобще не им пука за случващото се.

“Многократно подавахме сигнали до кмета на район “Студентски” и до “Екоравновесие”, но вече 2 години никой от тях не е предприел каквито и да е било действия за да приберат този звяр”. Това разказва пред медията ни уплашена майка.

 

“Има вече няколко убити животинки около бизнес центъра, но мен ме е страх и за малкото ми детенце, защото въпросното куче - убиец утре може да нападне и нас! Тогава ли ще се активизират всичките тези палячовци?! Когато стане най-лошото ли?!”, негодува стресираната жена.

 

Според друг човек живеещ в района подчинения на столичния градоначалник Васко Ухото кмет на район “Студентски” проявявал пълно безхаберие за тревогите на гражданите, като единствено се интересувал от купищата строежите в района.

 

“Като всички подобни него, кметът Петко Горанов го интересуват само теми свързани с пари. Най-вероятно един ден и него ще го разследва прокуратурата, но какво от това”, възмущава се пък друг столичанин от района.

 

От “Екоравновесие” пък също си бъркат в носа, взимат си заплатите, а не вършат работа и за 2 лева, твърдят още уплашените хора. Според тях тази организация просто спешно трябва да бъде закрита!

Източник: mediamall.info