април 27, 2024

Мадалина обърна палачинката: „Гордея се с теб, Григор“!

Румънката поздрави българина за представянето му в Париж

https://kliuki.net/sport-kliuki/madalina-obarna-palachinkata-gordeya-se-s-teb-grigor/212316 Kliuki.net
Мадалина обърна палачинката: „Гордея се с теб, Григор“!

Изненадващо поздравление получи Григор Димитров веднага след загубения финал на АТР 1000 в Париж. Бившата му приятелка Мадалина Геня сложи стори на стената си, в което пише „Гордея се с теб“. Поздравлението идва на фона на седмици наред, в които сексапилната румънка сипеше обвинения срещу българския тенисист.

 

Тя споделяше публикации, в които нападаше открито Григор и го обвиняваше в изневери. Самият тенисист не потвърди нито веднъж за раздялата между двамата публично. Дали този жест от страна на Мадалина не показва интерес към възраждане на интимните им отношения, ще разберем в следващите дни.

 

Григор Димитров направи впечатляващо представяне на Мастърс турнира АТР 1000 в Париж. Едва за втори път в своята кариера българинът стигна до финал в подобно състезание. Последният мач бе загубен, но Гришо показа може би най-добрия си тенис , на който е способен изобщо в своята кариера. Много коментари се насочиха към върховата му форма с обяснението, че няма официална връзка с жена.

 

Любопитен момент се случи след края на двубоя. По време на награждаването и споделянето на емоционални думи за турнира, Новак Джокович забеляза сълзите в очите на българина. Спря речта си и отиде при Григор, прегръщайки го приятелски. Жестът трогна целия спортен свят, запечатвайки великия момент.

 

Източник: gong.bg