март 29, 2024

Папа Франциск благослови Efbet и “ОЗК-Застраховане” за подкрепата им към спорта

Светият отец получи в дар фланелка на волейболния “Хебър”

https://kliuki.net/sport-kliuki/papa-francisk-blagoslovi-efbet-i-ozk-zastrahovane-za-podkrepata-im-kam-sporta-3/198944 Kliuki.net
Папа Франциск благослови Efbet и “ОЗК-Застраховане” за подкрепата им към спорта

Кметът на Пазарджик Тодор Попов дари Папа Франциск с епип на волейболния отбор “Хебър”, чиито спортни успехи години наред са подкрепяни от лидера сред родните букмейкъри Efbet и ЗАД “ОЗК-Застраховане” АД. В края на годината Кметът на Пазарджик Тодор Попов се срещна с Папа Франциск във Ватикана.

Височайшата визита при главата на Римокатолическата църква бе в рамките на посещението на пазарджишкия градоначалник в Италия, където той представи международния проект "Градината на света" Кметът подари на Папата специален екип от златния требъл на родните волейболисти.

Благодарение на успешното си партньорство със спомоществователите, през изминалата година волейболистите на “Хебър”спечелиха всички възможни отличия на страната – Суперкупа, Купа България и шампионска титла, като отбелязаха страхотното постижение от 35 поредни победи. От своя страна Папапа даде своята благословия за реализацията на престижния проект.