юни 23, 2024

Ранното изплащане на печалби зарадва заложилите за победа на Аржентина на сайта на WINBET

Печалбите на стотици клиенти бяха изплатени още в 36-та минута на мача

https://kliuki.net/sport-kliuki/rannoto-izplashtane-na-pechalbi-zaradva-zalozhilite-za-pobeda-na-arzhentina-na-sayta-na-winbet-2/198143 Kliuki.net
Ранното изплащане на печалби зарадва заложилите за победа на Аржентина на сайта на WINBET

Стотици клиенти на сайта winbet.bg, които бяха заложили на победа на Аржентина посрещнаха с усмивка драматичните обрати във финала на Световното първенство благодарение на функцията Ранно изплащане при преднина от два гола.

 

Така, още в 36-та минута на финалната среща от Мондиала, веднага след гола на Анхел Ди Мария, извел Аржентина до 2:0, клиентите на сайта winbet.bg, които прогнозираха победа за южноамериканския шампион, автоматично получиха печалбите от своите залози, въпреки че в крайна сметка срещата завърши при резултат в редовното време 2:2.

 

Функцията Ранно изплащане гарантира на клиентите на WINBET печалба от техните залози, когато отборът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата.

 

Тази функционалност е един от много допълнителни инструменти, които са на разположение на любителите на спортните залози на сайта на WINBET, заедно с възможността за ранно уреждане на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и завишени коефициенти (с 0% марж) за избрани събития.

 

За играчите, които предпочитат множествените залози (колонки) са функциите Застраховка колонка, която осигурява бонус безплатен залог в случай, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и Бонус колонка, с която клиентите получават допълнителен бонус при 100% успешен множествен залог.

 

С функцията Създай залог, клиентите на WINBET могат да създават собствени комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със Специалните пазари за играчи предлагат възможности за залози и печалби в зависимост от представянето на конкретен играч.

 

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на сайта winbet.bg. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Ранното изплащане на печалби зарадва заложилите за победа на Аржентина на сайта на WINBET