април 28, 2024

Съсипа го! Радостин Василев унищожи Боби Михайлов!

Депутатът остави президента на БФС без думи

https://kliuki.net/sport-kliuki/sasipa-go-radostin-vasilev-unishtozhi-bobi-mihaylov/213335 Kliuki.net
Съсипа го! Радостин Василев унищожи Боби Михайлов!

Изслушването в парламентарната комисия се оказа истински кошмар за Борислав Михайлов. След словото си пред депутатите се стигна до много напрегнат момент за президента на БФС. Последен с въпроси към него се изяви Радостин Василев.

 

Депутатът изложи няколко факти преди кулминационния въпрос. Заяви, че СДВР не е искала затваряне на стадиона без публика, както се опита да обясни преди това Борислав Михайлов. Василев попита кой е сигнализирал на БФС за възможни ексцесии, тъй като е имало подобни твърдения. Той поясни, че рискови са определяни всички дербита в родното първенство, но стадиони не са затваряни. Депутатът категорично заяви, че УЕФА не решава дадени срещи да се провеждат без публика и че това е изцяло и само решение на БФС.

 

Преди изказването на Радостин Василев пред комисията Боби Михайлов заяви, че не чувства вина за случилото се извън стадиона. Именно за тези думи се хвана депутатът и обясни, че с оглед на предишната му работа като спортен адвокат, може да даде специфична оценка за случващото се в последните 18 години – едно и също. Василев припомни събитията от кървавите протести и притисна Борислав Михайлов за връзките му с черното тото, изключване на отбори, чиито президенти гласуват против него. Накрая завърши с краткия въпрос: „Вие ще си ходите ли най-накрая, или няма да си ходите“?

 

Боби Михайлов видимо се афектира и отказа да отговаря на констатациите и въпроса на Радостин Василев.

 

Източник: тик-ток