април 27, 2024

Специални предложения от WINBET за Australian Open

Ранно изплащане и Бързи турнири за любителите на залозите на тенис

https://kliuki.net/sport-kliuki/specialni-predlozheniya-ot-winbet-za-australian-open-2/216461 Kliuki.net
Специални предложения от WINBET за Australian Open

Откритото първенство на Австралия (Australian Open) дава начало на турнирите от Големия шлем за 2024 г. и WINBET предлага поредица от специални предложения за любителите на залозите на тенис.

 

Във всички дни от първенството WINBET предлага Бързи турнири с общ награден фонд 25 000 лв. За да участват в тях, регистрираните потребители на winbet.bg трябва да поставят единични залози „На живо” с коефициент от минимум 1.30 и на стойност поне 10 лв. за мачовете от индивидуалните надпревари в програмата на Australian Open.

 

Победителите в Бързите турнири могат да спечелят кеш премии на стойност до 100 лв., които ще бъдат добавяни към тяхната игрална сметка, под формата на свободен баланс, без условия за допълнително разиграване или депозит.

 

Валидни за участие са всички печеливши и губещи залози, както и залозите уредени с функцията Кеш-аут.

 

Също така, единствено WINBET предлага на българския пазар Ранно изплащане на залози на пазар „Победител“ при преднина на селектирания състезател от 2:0 сета, без значение какъв ще бъде крайният резултат на срещата.

 

Предложението е валидно само за залози със собствени средства за игра, поставени преди началото на срещата.

 

Пълните правила и условия на Бързите турнири и Ранното изплащане за тенис са публикувани на сайта winbet.bg.

Специални предложения от WINBET за Australian Open

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg