април 27, 2024

WINBET e официален партньор на Световната купа по ски в Банско

 Много забавления и специален гост Христо Стоичков във фен-зоната на WINBET

https://kliuki.net/sport-kliuki/winbet-e-oficialen-partnyor-na-svetovnata-kupa-po-ski-v-bansko-3/217647 Kliuki.net
WINBET e официален партньор на Световната купа по ски в Банско

 

WINBET ще бъде официален партньор на стартовете от Световната купа по ски – алпийски дисциплини в Банско на 10 и 11 февруари 2024 г.

 

Българската ски-столица ще приеме елита в световните алпийски ски за девети път със състезания по слалом и гигантски слалом за мъже. 

 

Любителите на белите спортове, които посетят специално изградената фен-зона на WINBET ще могат да се срещнат и да получат автограф oт най-успешният български футболист на всички времена Христо Стоичков.

 

Всеки пълнолетен посетител на състезанията може да участва в наградната игра на WINBET, посветена на събитието, с шанс да спечели комплект ски Atomic REDSTER G9 REVOSHOCK s +X 12 GW. За целта той трябва да премине специално изграденото мини-трасе на фен-зоната на WINBET, след което да публикува коментар със слогана на WINBET в официалния профил на компанията в Instаgram.

 

Допълнително, всеки участник трябва да влезе в своя инстаграм профил и да отбележи профила на WINBET на своя снимка от мястото на събитието, качена в story формат. Победителят ще бъде изтеглен на 12 февруари.

 

Пълните правила и условия на играта са публикувани тук.