март 28, 2024

WINBET и ФК „Марица“ Пловдив продължиха партньорството си

Компанията ще бъде основен партньор на отбора и през следващите две години

https://kliuki.net/sport-kliuki/winbet-i-fk-marica-plovdiv-prodalzhiha-partnyorstvoto-si-3/195857 Kliuki.net
WINBET  и ФК „Марица“ Пловдив продължиха партньорството си

 

София, 28 октомври 2022 г. WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК „Марица“ Пловдив от Втора лига на българското футболно първенство и през следващите две години.

 

Партньорството между компанията и клуба започна през 2021 г. в навечерието на 100-годишнината на отбора, в който Христо Стоичков започна футболната си кариера.

 

Съгласно споразумението между двете страни, логото на WINBET ще продължи да бъде на фланелките на играчите на Марица за мачовете от националното първенство и турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора в Града под тепетата, а играчите на тима ще бъдат на разположение на компанията за участие в промоционални активности.

 

„Продължаването на нашето партньорство с ПФК „Марица“ Пловдив е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт и е закономерно продължение на успешното ни сътрудничество с отбора през последната година. Пожелаваме успех на „Марица“ в мачовете им от първенството и турнира за Купата на България и в преследването на високите цели, които са си поставили“, коментира г-жа Десислава Колева – Иванова, главен маркетинг директор на WINBET.

 

„Благодарни сме на основния партньор на клуба WINBET. Подписването на новия договор, с още по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба и благодарение на него ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения. Ние от ПФК Марица ще продължим да сбъдваме мечти, благодарение на партньорите ни от WINBET“,  коментира членът на Управителния съвет на ПФК „Марица“, г-н Христо Христов.