април 27, 2024

WINBET се завръща в Пловдив с изцяло обновена игрална зала

Бонус игри, джакпоти, мистерии и още изненади очакват посетителите на най-новата зала на компанията

https://kliuki.net/sport-kliuki/winbet-se-zavrashta-v-plovdiv-s-izcyalo-obnovena-igralna-zala-4/217320 Kliuki.net
WINBET се завръща в Пловдив с изцяло обновена игрална зала

След няколко години прекъсване, WINBET отново предлага висококачествени възможности за забавление и печалби в своя игрална зала в Пловдив

 

Игралната зала се намира на ул. „Иван Вазов“ № 98 в хилядолетния град под седемте тепета, и вече впечатли клиентите си с изискана визия за игрално забавление и богатата селекция от казино игри, включваща търсени и предпочитани заглавия на световноизвестни производители.

 

Посетителите на залата могат да разчитат на впечатляващи джакпоти, включително най-големия обединен джакпот в България Bell Link, и да избират сред различни седмични бонуси за активни клиенти.

Обединената мистерия предлага печалба до 100 000 лв., а локалните мистерии, които се печелят на случаен принцип по всяко време, допълват възможностите за изненадващи печалби. Всеки ден, в 21:00 и в 21:30 ч. локалната бонус игра очаква късметлиите сред присъстващите в залата.

 

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера само допринасят за забавлението от висока класа за всички любители на играта.

 

WINBET Пловдив е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на ключови локации в повече от 20 града на България и която непрекъснато се разраства.

   

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg