април 23, 2024

Зетят на Цеца Величкович залюбил жената на съотборник

След мача журналистите разкостиха треньора Стойкович

https://kliuki.net/sport-kliuki/zetyat-na-ceca-velichkovich-zalyubil-zhenata-na-saotbornik/197429 Kliuki.net
Зетят на Цеца Величкович залюбил жената на съотборник

Люти секс скандали по балкански гръмнаха в сръбския национален отбор след драматичния мач с Камерун, завършил при равенство 3:3.

 

Сърбите изтърваха нелепо победата за няколко минути, след като водеха с два гола, а треньорът Драган Стойкович – Пикси не пусна в игра три от звездите в състава. Нападателите Душан Влахович и Лука Йович, както и халфът Неманя Гудел не помирисаха терена, а според горещите слухове отвъд Калотина триото е замесено в любовни триъгълници, които са взривили съблекалнята.

 

Фитилът на любовните интриги подпали треньорът Пикси Стойкович, който шокиращо пренебрегна звездата на „Ювентус“ Душан Влахович за мача с африканците. Сърбите очакваха нападателят да помогне с голове за победата, особено след почивката титулярът Александър Митрович изнемогваше в атака.

 

Клетият Влахович обаче си остана само със загрявката край тъчлинията. Същата бе съдбата и на другия мераклия за голове Лука Йович, както и големият биткаджия в средата на терена Неманя Гудел. Тримата увиснаха като прани гащи на скамейката, а след мача сръбските журналисти разкостиха от въпроси треньора Стойкович.

 

Пикси с половин уста обясни, че Влахович не бил напълно възстановен след травма, а Йович и Гудел не били в нужната кондиция, за да се хвърлят срещу камерунците. Обясненията му обаче не хванаха място, тъй като само ден преди мача Влахович публикува съобщение в социалната мрежа, че е на 100% готов за двубоя с Камерун и няма търпение да играе.

 

Така сръбските хроникьори започнаха да душат за нещо гнило в цялата тази история. 

Оказа се, че в дъното на раздора в сръбския отбор стоят сложни любовни триъгълници.

Низвергнатият Душан Влахович имал вземане-даване с жената на вратаря Милинкович-Савич. Откакто стана футболна звезда около Влахович гъмжи от клюки за любовни афери. В Сърбия го свързаха с дъщерята на фолк легендата Миле Китич – Елена.

След като отиде да рита в Италия, вкара в леглото си и популярната месна бръмчалка Мария Соле Полио. След това имаше връзка с Мис Италия 2019 – Каролина Страмаре. 

 

В другата секс интрига са забъркани Гудел и Йович. Първият е зет на кралицата на сръбския фолк Цеца Величкович – женен е за дъщеря й Анастасия. Според клюката Гудел обаче залюбил съпругата на Йович – София Милошевич. Знойната сръбкиня има лоша слава в местните хроники. За нея се говори, че преди да се вземат с Йович е разбила връзката му с майката на първородното му дете.

Източник: Уикенд

Зетят на Цеца Величкович залюбил жената на съотборник