април 20, 2024

Адел отсвири Чарлз III, „Спайс гърлс“ спасяват положението

Не става ясно дали Хари Стайлс е приел поканата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/adel-otsviri-charlz-iii-spays-garls-spasyavat-polozhenieto/200915 Kliuki.net
Адел отсвири Чарлз III, „Спайс гърлс“ спасяват положението

Британските изпълнители Ед Шийрън и Адел категорично отказаха да вземат участие на коронацията на Чарлз III, отбелязва изданието "Дейли мейл".

 

Припомняме, че церемонията по коронясването е планирана за 6 май. Самият крал е съставил списъка с артистите, които могат да вземат участие в галаконцерта, който ще се състои в рамките на тридневния празник.

 

Предполагаемата причина за отказа на Адел и Ед Шийрън е натовареният им график. Ед наистина има планирано представление в Тексас в навечерието на коронацията. За гастроли на Адел по същото време обаче не се знае нищо.

 

Адел отсвири Чарлз III, „Спайс гърлс“ спасяват положението

В списъка с артистите, чиито изпълнения кралят иска да види бе и Хари Стайлс. Така и не става ясно обаче дали той е приел поканата за участие.

По-рано стана ясно, че „Спайс гърлс“ също ще вземат участие в представлението, при това в пълен състав. Последният път, в който се появиха заедно на сцена бе през 2012 г. по време на церемонията по закриването на Олимпиадата.

 

Същевременно по-късно Моника Бекъм категорично отказа да говори като се позова на голямата си заетост. Така и не става ясно дали тя ще излезе на сцената този път.

Другият проблем около церемонията по коронацията, който напоследък медиите често обсъждат е присъствието на малкия син на краля – принц Хари

 

След като скандалните мемоари на херцога видяха бял свят, Хари поиска от баща му, Камила и брат му да се извинят на него и Меган Маркъл.

Източник: Уикенд