май 02, 2024

Адриана Лима се освини тотално, оля се и с пластиките (Няма да я познаете! Снимки)

Някогашната красавица днес се е превърнала в средностатистическа лелка от предградията

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/adriana-lima-se-osvini-totalno-olya-se-i-s-plastikite-nyama-da-ya-poznaete-snimki/213220 Kliuki.net
Адриана Лима се освини тотално, оля се и с пластиките (Няма да я познаете! Снимки)

Повече от ясно е, че дори и богатите и известните не са застраховани от ударни проблеми с килограмите и с цялостната си визия. Андриана Лима например бе един от най-зашеметяващите модели на всички времена и бележеше успех след успех в кариерата си. Днес тя далеч не е стройната хубавица, която разхождаше безкрайни крака по подиума.

Адриана Лима се освини тотално, оля се и с пластиките (Няма да я познаете! Снимки)

През 2018 г. красавицата приключи с професионалните си нагажименти и обърна погледа към близките си. Раждането на третото ѝ дете сякаш даде началото на страховита трансформация. Лима напълня жестоко и макар да е само на 42 години, успя да си сложи поне 10 – 15 лета отгоре. По-ужасяваща обаче е промяната в лицето ѝ. Към днешна дата то изглежда като балон – толкова кръгло и безформено.

Адриана Лима се освини тотално, оля се и с пластиките (Няма да я познаете! Снимки) - Снимка 2

Пластичните операции явно изрекоха тежката дума. Опитът на Адриана да оформи контура на очите си я превърна в жалко подобие на Жената котка. Е, поне в ранните ѝ години. Какво е правила още по скулите, брадичката и пр. важни части от лицето си, е загадка. Резултатът наистина е плачевен и няма нищо общо с лицето, което разхождаше моделката преди няколко години.

Източник: jenata.blitz.bg