май 02, 2024

Адвокатът на Шакира закопа Пике: Той ѝ коства 120 милиона евро! (Подробности)

Връзката между двамата доведе до доста сериозни проблеми за изпълнителката

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/advokatat-na-shakira-zakopa-pike-toy-kostva-120-miliona-evro-podrobnosti/213646 Kliuki.net
Адвокатът на Шакира закопа Пике: Той ѝ коства 120 милиона евро! (Подробности)

Скандалната им раздяла бързо влезе в медиите и месеци наред журналистите не преставаха да коментират проваления им брак. Клара Чиа обаче се оказа последната грижа на Шакира, тъй като, без да се усети, се озова и в ситуация да защитава правата си пред испанското правосъдие. Освен емоционалната болка от изневярата певицата трябваше да се стегне психически и да постигне споразумение с властите, за да избегне процес и евентуално влизане в затвора. Причините да се стигне дотук, се свързват с неплатени данъци и на практика тя прие да плати 7,6 милиона евро в полза на държавата.

До това обаче е нямало да се стигне, ако не е бил Пике. Така смята адвокатът на русокосата дива. Според него любовта между двамата ѝ е коствала 120 милиона евро, тъй като живеещите в Барселона са задължени да плащат данък върху богатството си. Ако Шакира се бе влюбила в испанец от Мадрид например, пред нея нямаше да стоят подобни ангажименти, защото там работи по-различно законодателство. В крайна сметка певицата падна в жертва на чувствата си и главният виновник за това е футболистът. Емоционалната ѝ драма бе увенчана с проблеми със закона, до които не би се стигнало, ако не бе срещнала вече бившия си любим.

Източник: lifestyle.bg