март 03, 2024

Ал Пачино ще е на 100 години, когато синът му ще е абитуриент

Очевидно има афинитет към старци с много пари в банковите сметки

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/al-pachino-shte-e-na-100-godini-kogato-sinat-mu-shte-e-abiturient-3/211427 Kliuki.net
Ал Пачино ще е на 100 години, когато синът му ще е абитуриент

Всеизвестен е фактът, че Ал Пачино се сдоби с дете през това лято на 83-годишна възраст. Майка на малчугана е 29-годишната филмова продуцентка от американско-кувейтски произход Нур Алфала.

 

След като в началото на септември се понесе слуха, че двамата са се разделили, преди броени дни тя бе забелязана на концерта на Стинг в Лос Анджелис в компанията на друг възрастен мъж – 62-годишният милиардер и филантроп Николас Бергрюен, който й е стара тръпка. 

Известен е като „милионерът скитник“, след като на 45 години разпродава цялата си недвижима собственост и на практика става бездомен. Няма и автомобил.

Основател е на инвестиционна компания и притежава около 2 млрд. долара, но предпочита да пътува по света, да отсяда различни хотели и да работи от разстояние.

 

Очевидно Нур има към по-възрастни мъже, но не към бедняци, а все се навърта около богаташи. Имала е отношения с Мик Джагър, Клинт Инстуд. Твърди обаче, че Бергрюен е само приятел на баща й. Интересното е, че се връща при него след две любовни раздели.

 

Мълвата за раздялата й с Ал Пачино се понесе, след като подаде в съда иск за пълни права над 3-месецнияй им син Роман, в който се казва, че бащата ще има право на „разумен брой посещения“, както и на мнение по отношение на религия, образование, лечение… Това предполага, че двамата няма да живеят заедно, а Ал Пачино ще плаща издръжка. Предстои съдът да реши каква част от 120-те му милиона ще се наложи да отдели за сина си, тъй като в иска не е посочена конкретна сума.

 

Ал Пачино ще е на 100 години, когато синът му ще е абитуриент

 

Според говорителя на звездата обаче, двамата не са разделени и все още живеят заедно. Същото заяви и представител на Нур Алфала, както и че двойката са решили съвместно да се учреди подобно попечителство.

 

Най-възрастният холивудски актьор има и още 3 деца – 33-годишната дъщеря Джули и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Джеймс от две други връзки.

Двамата с Нур се запознали покрай дъщеря му Оливия, с която са близки приятелки. Актьорът е по-възрастен от нея с цели 54 години. Започват да се срещат по време на пандемията, но се появяват официално заедно през март 2022 г.

 

Когато научил, че ще става баща, актьорът поискал пренатален ДНК тест, защото имал съмнения, че това е възможно на неговата възраст. Нур веднага се съгласила и тестът показал, че наистина Ал е биологичният баща на Роман. Когато той завърши колежа и кандидатства за университет, ако актьорът е жив ще е на достолепните 100 години.

Източник: Уикенд