април 25, 2024

Ама че жена! Джей Ло не пуска Бен Афлек в България (Актьорът отсвири страната ни като терен за филми – Подробности)

Откакто се ожени за огнената изпълнителка, Бен Афлек остави на заден план кариерата си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ama-che-zhena-dzhey-lo-ne-puska-ben-aflek-v-balgariya-aktyorat-otsviri-stranata-ni-kato-teren-za-filmi-podrobnosti/201627 Kliuki.net
Ама че жена! Джей Ло не пуска Бен Афлек в България (Актьорът отсвири страната ни като терен за филми – Подробности)

Според последната информация в публичното пространство актьорът е отказал да дойде в България. Продуцентите на няколко филма му отправили оферта да ги режисира, но получили директен отказ. Продукциите трябвало да се снимат именно в нашата страна, което явно хич не се харесало на Бен. Или по-точно на жена му. Именно заради Джей Ло Афлек отсвирил предложенията и предпочел да си стои при амбициозната си съпруга. Предвид властния ѝ характер като нищо отказът му е бил продиктуван от директен ултиматум.

За феновете Бен Афлек обяснява, че в момента най-важно за него е семейството. Като оставим настрани децата, с които искал да прекарва повече време, не бива да забравяме, че леглото му топли именно Дженифър Лопес. И ако бракът може да е сериозна пречка в развитието на кариерата, двамата успяха да го докажат на практика.

Така актьорът и режисьор изключи България като свой приоритет. На поканата да направи филмите той дори възкликнал с изумление: “В България?”. Не става ясно дали го е направил, защото изобщо не знае къде се намира страната ни. Факт е обаче, че предпочита да бъде с наследниците си и с жена си, отколкото да създаде нещо смислено и у нас.

Източник: woman.bg