October 10, 2024

Анджелина Джоли и Халюк Билгинер разтуриха приятелството си с гръм и трясък

Пропуснал фестивала във Венеция, за да избегне срещата с Джоли на червения килим

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/andzhelina-dzholi-i-halyuk-bilginer-razturiha-priyatelstvoto-si-s-gram-i-tryasak/231666 Kliuki.net
Анджелина Джоли и Халюк Билгинер разтуриха приятелството си с гръм и трясък

Халюк Билгинер, известен на българските зрители от участието му в сериала „Езел“, се скарал много люто с най-известната си екранна партньорка – Анджелина Джоли. Двамата станали много близки по време на снимките на филма „Мария“ през миналата година, но в последно време не поддържат никакъв контакт.

 

„Не си говорим вече, но не ме питайте защо, не желая да коментирам“, споделя 70-годишният турчин в телевизионно предаване и допълва, че през август не е отишъл на фестивала във Венеция именно заради холивудската актриса, тъй като не искал да стои до нея на червения килим.

 

В „Мария" бившата на Брад Пит е оперната прима Мария Калас. Халюк пък е гръцкият магнат Аристотел Онасис, с когото певицата имала връзка през 60-те. „Преминах през много тежък кастинг за ролята", твърди османлията.

Напоследък Билгинер е с доста разклатено здраве. Неотдавна той дори припадна на сцената, докато играеше в театрално представление в Истанбул. Екранният Кенан рухна пред публиката, а колегите му от постановката „Подпалвачът” изпаднаха в паника, тъй като първоначално го помислиха за умрял.

„Когато напипахме пулс, се поуспокоихме и извикахме линейка. Парамедиците му биха инжекция и го откараха в болница", разказаха тогава аркашки от спектакъла.

 

В спешното отделение се установило че Халюк е колабирал заради проблем с кръвното налягане. Той останал дълго под медицински надзор и му бяха направени куп изследвания. Лекарите го изписали чак когато се убедили, че няма опасност за живота му, но го посъветвали занапред да не се претоварва.

 

Билгинер е бивш съпруг на Зухал Олджай от популярния и у нас сериал „Ифет“. След като се раздели с нея, той сключи втори брак, но понастоящем отново е разведен.

Източник: Уикенд