април 27, 2024

Анджелина Джоли натиска Шайло за кариера в изкуствата (Актрисата впрегна всичките си връзки за каузата)

Шайло може да има колебания относно пола си, но поне в кариерата има кой да я ориентира

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/andzhelina-dzholi-natiska-shaylo-za-kariera-v-izkustvata-aktrisata-vpregna-vsichkite-si-vrazki-za-kauzata/199078 Kliuki.net
Анджелина Джоли натиска Шайло за кариера в изкуствата (Актрисата впрегна всичките си връзки за каузата)

Макар все още момичето да не знае мъж ли е, жена ли е, оправната ѝ майка е решила бъдещето ѝ. Както изглежда, Анджелина Джоли е убедена, че тийнейджърката има неподозирани таланти в изкуствата и особено в танците. Освен че безумно се гордее с дъщеря си, тя смята и твърдо да я подкрепи в мераците ѝ за сцена.

Предвид собствените си върхове в кино индустрията актрисата много добре знае на чия врата да почука, за да отвори вратите пред чедото си. На практика пътят пред Шайло е чист и за това може да благодари на майка си. Според слуховете срещата на Джоли с Пол Мескал, която обиколи таблоидите, е била чисто професионална. Вероятно амбициозната майка опипва почвата, за да насочи щерка си където трябва.

Момичето може и да търси себе си все още, но откъм кариера, струва ни се, работата е предрешена. В случая обаче не може да става дума нито за самостоятелен избор, нито за израстване според индивидуалните усилия. Брад и Анджелина са актьори от световна величина и са разпознаваеми в цял свят. Наследниците им също непрестанно красят страниците на списанията с поредната пикантна подробност от бляскавия си живот. Бъдещето им изглежда подсигурено, защото именно родителите им са способни да ги насочат най-добре. Нищо че връзкарството – дори и в Холивуд – никога не се котира положително.

Източник: lifestyle.bg