април 27, 2024

Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети (Херцогинята отсвири и бельото – Папарашки снимки)

Амбициозната жена на принц Хари обича да ядосва семейството му

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/anoreksiya-megan-markal-razhozhda-kraka-kato-soleti-hercoginyata-otsviri-i-belyoto-paparashki-snimki/214304 Kliuki.net
Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети (Херцогинята отсвири и бельото – Папарашки снимки)

Честването на годишнината на Чарлз III бе удачен повод оправната съпруга на принца да привлече погледите на таблоидите, макар и да се намира на километри от Великобритания. Появите ѝ пред папараците никога не са случайни и обикновено са плод на добре планирано актьорско изпълнение. В синхрон с желанието си да вбесява роднините Меган Маркъл цъфна на уж папарашки кадри и провокира ред коментари.

Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети (Херцогинята отсвири и бельото – Папарашки снимки)

От снимките се вижда, че тя е изгубила доста килограми и вместо крака си отглежда солетки. Черното ѝ облекло още повече подчертава слабостта ѝ, а под тениската нагоре ясно личи, че е и без бельо. Усмивката на лицето ѝ пък не може да скрие повехналата ѝ кожа и изтощението ѝ си личи от километри.

Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети (Херцогинята отсвири и бельото – Папарашки снимки) - Снимка 2

Така, буквално с няколко снимки, херцогинята успя да постигне своето – да се заговори отново за нея. Умишлено или не, това все пак съвпада с важен за кралското семейство момент. Папараците уж са успели да я уловят в изключително ежедневен режим и наистина не изглежда да е била подготвена за случайното щракване.

Анорексия? Меган Маркъл разхожда крака като солети (Херцогинята отсвири и бельото – Папарашки снимки) - Снимка 3

Каквато и да е истината около кадрите, към днешна дата Меган е изключително отслабнала. Като цяло тя винаги е била по-пухкава в сравнение с елегантната и стройна фигура на Кейт например. Неочакваното ѝ отслабване и повехналият ѝ вид очаквано предизвикаха внимание. За някои дори анорексията чука на вратата и намесата на специалистите е наложителна навреме.

Източник: jenata.blitz.bg