October 16, 2024

Аштън Кътчър и Мила Кунис показаха тузарското си имение (Влюбените зарязват лукса си в САЩ заради изцепките на Пи Диди – Видео)

Една от най-емблематичните двойки на Холивуд стегна имота си, но планира да го напусне

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ashtan-katchar-i-mila-kunis-pokazaha-tuzarskoto-si-imenie-vlyubenite-zaryazvat-luksa-si-v-sasht-zaradi-izcepkite-na-pi-didi-video/232068 Kliuki.net
Аштън Кътчър и Мила Кунис показаха тузарското си имение (Влюбените зарязват лукса си в САЩ заради изцепките на Пи Диди – Видео)

Аштън Кътчър и Мила Кунис разполагат с невиждано пространство, което са обзавели с много желание. Баровското им имение попадна в полезрението на общественото внимание, тъй като самите те решиха да го покажат на всички. По думите им двамата са искали не просто къща, а дом, в който да се чувстват сигурни и спокойни. С помощта на архитект успяват да възродят старата сграда, като същевременно я превърнат в модерно място за отмора. Регенерирана дървесина, бетон и стъкло са основа на ултраскъпия проект и в крайна сметка от проектираната през 30-те години къща се получава днешното им бижу. Актьорите се ширят върху площ от близо 25 хил. кв. м. и разполагат както с основна къща, така и с място за гости и със свободно стоящ павилион за барбекю.

За жалост, последните събития в Холивуд все повече навеждат Аштън Кътчър и Мила Кунис на мисълта за бягство в Европа. Приятелството на актьора със скандално известния напоследък Пи Диди обещава да му донесе сериозни неприятности и много кал. Обвиненият в сексуално насилие рапър на практика има шанс да повлече доста знаменитости към скандала си. Кътчър и партньорката му пък отглеждат и деца и именно заради тях вече обмислят възможността да изоставят пошлостта на Холивуд и да се преместят в някоя по-спокойна и здравословна европейска държава. В краен случай техен дом може да стане и Северна Калифорния.

Източник: iwoman.bg, lupa.bg