април 27, 2024

Астролог с ужасяваща прогноза за бъдещето на Кейт Мидълтън (Ракът на принцесата е само началото – Подробности)

Страшната диагноза на Кейт всъщност отваря поредица от негативни събития

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/astrolog-s-uzhasyavashta-prognoza-za-badeshteto-na-keyt-midaltan-rakat-na-princesata-e-samo-nachaloto-podrobnosti/220158 Kliuki.net
Астролог с ужасяваща прогноза за бъдещето на Кейт Мидълтън (Ракът на принцесата е само началото – Подробности)

За опасността алармира астроложката Лифанова, която обикновено коментира бъдещето на известните в целия свят. Още преди принцесата на обяви новината за тежкото си заболяване, в Мрежата се завъртяха доста черни перспективи за здравето ѝ. И според звездите на Кейт Мидълтън ѝ предстоят тежки месеци.’

Черната серия е започнала още на 23 март миналата година, макар и в обществото да не се чуваше информация от кухнята. Кралското семейство умее добре да пази тайните си, но предвид обществения натиск и въпросите все пак вчера стана ясно защо херцогинята избягваше вниманието.

Диагнозата рак (особено и след като самият Чарлз се сдоби официално със заболяването) дойде като гръм от ясно небе за света. Според астроложката наталната карта на Кейт Мидълтън вещае редица тежки и опасни събития в живота ѝ. През април и май тази година за нея се очертават дълги пътувания в чужбина, вероятно свързани и с възможно лечение и операция. През септември се променя и ситуацията във финансите ѝ и е възможно пълно преустройство на живота ѝ.

През есента на 2025 г. пък звездите вещаят смяна на постоянното ѝ пребиваване, което Лифанова свързва с тотално напускане на Обединеното кралство и множество семейни и здравословни проблеми. В края на юни тази година я очаква сериозен сблъсък с агресия от мъж или повече хора, живеещи в чужбина. В началото на следващата година ще бъде развенчан и митът за добрата Кейт, тъй като ще се разбере нещо страшно или за самата принцеса, или за кралското семейство като цяло.

Източник: jenata.blitz.bg