април 19, 2024

"Бабата" на Киану Рийвс отвя топ старлетки (Актьорът лудо влюбен в Александра Грант от 11 години)

Киану Рийвс не се срамува от приятелката си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/babata-na-kianu-riyvs-otvya-top-starletki-aktyorat-ludo-vlyuben-v-aleksandra-grant-ot-11-godini/201774 Kliuki.net
"Бабата" на Киану Рийвс отвя топ старлетки (Актьорът лудо влюбен в Александра Грант от 11 години)

Киану Рийвс предизвика масово вълнение, когато се появи през 2019-та година с доста по-голямата от него Александра Грант. Художничката, с която имат и общ бизнес, далеч не се вписва в конвенционалната представа за приятелка на холивудската звезда.  Затова и отнесе масов хейт в социалните мрежи. Киану обаче предпочете да я скрие от всички, отколкото да я подложи на тормоза, който съпътстваше публичните им изяви.

 

И докато част от фенките на актьора бяха убедени, че той я е зарязал, наскоро Киану даде да се разбере, че това съвсем не е така. "Съвсем наскоро имахме доста сантиментален разговор една сутрин, в леглото с Александра. Говорехме си, че откакто сме заедно се чувстваме толкова спокойни и щастливи заедно", каза актьора.

 

Той призна, че двамата не изпитват нужда да издигат личния си живот пред очите на всички, а вместо това са настроени позитивно към възможностите да запазят връзката си далеч от любопитни очи. 

 

Александра води кампания в защита на жените без корекции и призовава хората да се обичат такива каквито са. Също така дизайнерката, която е и съдружник на Киану в хай-тех компания, а и художник, признава, че не се срамува от побелелите си коси, нито от лицето без ботокс или силикон. Явно актьорът цени именно тези качества в нея...