май 26, 2024

Бахар Шахин (Джерен от „Безмилостен град“) показа новата си изгора (ФОТО)

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bahar-shahin-dzheren-ot-bezmilosten-grad-pokaza-novata-si-izgora-foto/163298 Kliuki.net
Бахар Шахин (Джерен от „Безмилостен град“) показа новата си изгора (ФОТО)

Те са двойка отскоро

Младата и талантлива турска актриса Бахар Шахин, която според специалистите има много бляскаво бъдеще показа новата си изгора. Припомняме, че именно тя влезе в образа на Джерен в „Безмилостен град“. Тя публикува първата си снимка с него. [caption id="attachment_180607" align="alignnone" width="300"]Джерен Те са двойка отскоро[/caption] От фотоса става ясно, че екранната Джерен излиза с футболиста от „Бешикташ“ – Дорукхан Токьоз. Двамата са заедно отскоро. Токьоз е роден през 1996 г. и играе като полузащитник в турския отбор, пише "Труд". Припомняме, че преди това Бахар Шахин излизаше с Дженан Адъгюзел, отбелязва pik.bg. Междувременно стана ясно какво предстои да се случи в тазвечершния епизод от сериала „Безмилостен град“. След признанието, че е бутнал Недим, Дженк прави опит за самоубийство. Докато се опитва да му вземе пистолета, Агях без да иска го прострелва. Дженк бива опериран и се бори за живота си. В болницата Шениз удря шамар на психоложката, обвинявайки я за станалото с Дженк. Недим е силно възмутен от поведението на леля си, а Джемре извежда доктор Оя навън. Дженк излиза от операция. В същото време Нуртен намира пистолета и изпада в паника. Нериман както винаги съветва Джерен да бъде до съпруга си. Недим обаче не иска Джерен да се върти около него. Тя държи тон на психоложката, а Оя отговаря, че Агях е разрешил терапията.

Лекарите не пускат Джерен при Дженк и тя е бясна

Джерен се кани да предаде лекарката на полицията, докато Недим се разкайва. Джемре го успокоява, че всичко е свършило, защото Дженк е свалил бремето от плещите си. Разговорът между двамата бива прекъснат от Джерен. Джемре пита Шениз дали е щастлива. Заканва се на свекърва си, че нещата вече ще се променят. Тя е категорична, че ще разкаже за страданията, които Шениз е причинила на Недим. Агях чува последната част на разговора им и иска обяснение на жена си. Пред Агях обаче Шениз отрича да е знаела, че Дженк е бутнал Недим. Дживан отива в един клуб да търси Дамла. Вижда я да си шепне с един младеж. Дживан я дърпа да си ходят, а Мерич се заяжда с него. Дживан го удря и в клуба настава бой. Дамла изпада в паника, а охранителите изхвърлят Дживан навън и го пребиват. Дамла се намесва и ги спира. Лекарите не пускат Джерен при Дженк и тя е бясна, че не може да го види. Агях пита Недим защо си е мълчал толкова години. Споделя с племенника си, че се страхува да не изскочи нещо друго, пише zajenata.bg.