април 19, 2024

Башак Дизер инспектира Къванч Тътлату на снимачната площадка (Красавицата в ужас от натоканата му колежка Серенай Саръкая)

Башак Дизер никак няма вяра на мъжа си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bashak-dizer-inspektira-kavanch-tatlatu-na-snimachnata-ploshtadka-krasavicata-v-uzhas-ot-natokanata-mu-kolezhka-serenay-sarakaya/202325 Kliuki.net
Башак Дизер инспектира Къванч Тътлату на снимачната площадка (Красавицата в ужас от натоканата му колежка Серенай Саръкая)

Поводът за безумната ѝ ревност е заснемането на турската поредица “Семейство”. В нея Къванч Тътлату си партнира със знойната Серенай Саръкая. Страстните сцени помежду им буквално влудили жена му и тя дори започнала да си позволява нещо немислимо до този момент – да го проверява на снимачната площадка и доколкото може, да контролира емоциите му. Дори зрителите били неочаквано изненадани от химията между главните герои, а самата Башак Дизер – поставена пред свършен факт.

Така инспекциите се оказали наложителни. Башак се чувствала много несигурна и се страхувала, че Саръкая ще ѝ открадне мъжа. Въпреки че Къванч Тътлату уверявал, че такава опция не съществува, дори пред свидетели Дизер заявила, че при опасност наистина ще се разведе с него.

В крайна сметка поредицата се оказа сложен хап в отношенията на една от най-популярните турски двойки. Актьорът безспорно е желан мъж, а Башак Дизер вероятно е доста неуверена, за да си позволи подобни волности. Зрителите посрещат с овации страстта в “Семейство”, само че май съществува възможност едно семейство от реалността да се разпадне. Макар че са заедно поне от 7 години, явно историята с Туба Бюкюстюн се повтаря. И тогава красивата съпруга на актьора бе ужасена от неочакваната химия помежду им.

Източник: pik.bg