май 29, 2023

Бащата на Мъск продава спермата по 150 хил. долара за такива които искат да родят генийче

Вижда Илон като президент на САЩ, нищо че е малко луд

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bashtata-na-mask-prodava-spermata-po-150-hil-dolara-za-takiva-koito-iskat-da-rodyat-geniyche-3/203189 Kliuki.net
Бащата на Мъск продава спермата по 150 хил. долара за такива които искат да родят генийче

Оказва се, че бащата на Илон Мъск – пенсионираният електроинженер Ерол Мъск, е не по-малко ексцентричен от прочутия си син. Той обаче далеч няма неговата известност.

 

Връзката помежду им е странна – ту се обичат, ту се мразят, ту изобщо не комуникират… Преди броени дни Мъск-старши даде обширно интервю за изданието „Сън“, в което говори за странностите на сина си, граничещи с психопатологията.

 

Той отбелязва, че Илон от малък бил луд по Наполеон Бонапарт. Той е убеден, че ако Наполеон не бе загубил при Ватерло, интернет щеше да е измислен до 1900-та година, а ние отдавна да сме завладели Космоса.

 

Ерол отбелязва, че синът му е направо за психиатрична клиника, ако питат него, но допълва, че не може да му се сърди, тъй като и до днес му изкарва луди пари. Твърди, че бездетни дами от цял свят го търсят да им дари сперма за изкуствено оплождане и допълва, че макар вече да наближава 78 години, успява някак а се справи. Според думите му, му плащат по 100-150 000 долара за бурканче, с надеждата да им се роди генийче.

 

Ставайки въпрос за пари, Ерол посочва, че синът му, му дължи близо 100 млрд. и припомня, че през миналата година той отрекъл историята му, че има мина за диаманти в Забмия и обеща милион „Доджкойна“ по 93 000 долара единия за този, който му я посочи. Мъск-старши твърди, че го е водил там, когато е бил на 15 години. Спомня си, че дори щели да ги арестуват и да гният зад решетките, тъй като Илон взел вместо своя паспорт, този на брат си.

 

В заключение посочва, че Илон е добро момче, макар малко да му хлопа нещо в главата. Допълва, че е отговорен и сериозен, и се гордее с него въпреки всичко, през което са преминали отношенията им през годините. Дори твърди, че един ден го вижда като президент на САЩ, нищо че е малко луд.

Източник: Уикенд