април 16, 2024

Бащата на Пике натирил Шакира от семейния им дом (Певицата в открита война с цялото семейство)

Шакира не само изтри Пике от живота си, но поведе война и с цялото му семейство

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bashtata-na-pike-natiril-shakira-ot-semeyniya-im-dom-pevicata-v-otkrita-voyna-s-cyaloto-semeystvo/202149 Kliuki.net
Бащата на Пике натирил Шакира от семейния им дом (Певицата в открита война с цялото семейство)

След като скандалите със свекървата ѝ донесоха присмеха на целия свят, сега дойде ред и на свекъра. Според някои медии именно той е поставил ултиматум пред звездата – в срок от две седмици да се изнесе от семейното жилище. На всичкото отгоре не постъпил и човешки – да ѝ го каже в очите, а ѝ изпратил писмо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Така в резултат на всичко, което преживя, Шакира вече се позиционира в Маями и започва нов живот. Синовете ѝ също бяха подложени на драстична промяна и дори изпълнителката не успя да ги запази от целия медиен шум. След като баща им завърза отношения с младата Клара Чиа, в семейството се отприщиха война след война. Майката на Пике се обърна срещу снаха си и според някои дори е подкрепяла сина си при изневерите. Певицата пък се прочу с чучелото, което сложи на балкона си – с лице към двора на свекървата. Говореше се и за скубане на коси между двете жени и в крайна сметка пострада досегашният им приличен имидж. В момента и свекърът е в немилост и ако се вярва на слуховете, Шакира може би ще измисли подходящо отмъщение и за него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Източник: woman.bg