май 21, 2024

Бебето на Парис Хилтън стресна с необичайно голяма глава (Звездата отрича заболяване – Снимки)

Блондинката се похвали с невръстния си син почти година след раждането му

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bebeto-na-paris-hiltan-stresna-s-neobichayno-golyama-glava-zvezdata-otricha-zabolyavane-snimki/211437 Kliuki.net
Бебето на Парис Хилтън стресна с необичайно голяма глава (Звездата отрича заболяване – Снимки)

Той носи името Финикс Барън Хилтън Реум и радва родителите си благодарение на сурогатна майка. Така дори след 40-те си години Парис намери начин да се радва на дете, като с Картър Реум планират поне още две-три, за да се чувстват пълноценно семейство. Видът на бебето обаче до голяма степен стресна феновете ѝ. Малкият се появи в Мрежата, гушнат от майка си, а необичайно голямата му глава веднага привлече погледите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

И наистина, спрямо останалите части на тялото тя изглежда доста несъразмерна и меко казано, странна. Мнозина заподозряха, че детето страда от рядко състояние, познато като макроцефалия. Причините за него могат да бъдат най-разнообразни – от генетични фактори до инфекции по време на бременността. В част от случаите е възможно да бъде симптом и за по-сериозна мозъчна малформация или тумор. Невинаги обаче сериозността на състоянието е задължителна. В много от случаите главата на бебето изглежда по-обемна, но мозъкът му е незасегнат от каквито и да било необичайни малформации.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Самата Парис Хилтън побърза да се вбеси на подобни наблюдения. По думите ѝ животът под светлината на прожекторите може да бъде ужасен и не подобава коментиращите да имат такова отношение към едно бебе, което явно е в отлично здравословно състояние.

Източник: lifestyle.bg