април 28, 2024

Бионсе се избели като Майкъл Джексън

Тина защити дъщеря си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bionse-se-izbeli-kato-maykal-dzheksan/214500 Kliuki.net
Бионсе се избели като Майкъл Джексън

Сериозна критика отнесоха „тъжните малки хейтъри“ от майката на поп иконата Бионсе. Причина за това стана фактът, че я обвиниха, че е изсветлила кожата си за премиерата на филма й „Ренесанс“

 

За повода певицата бе заложила на платинено руса коса и сребриста рокля. Цветът на кожата й пък напомняше до голяма степен на този на Майкъл Джексън в края на дните му.

В социалните медии Бионсе отнесе стотици хиляди критики за промяната на външния й вид, която очевидно клони към бяла кожа.

 

Бионсе се избели като Майкъл Джексън

Тина Ноулс обаче защити дъщеря си с дълъг пост в социалните мрежи, определяйки коментарите като расистки. Освен това нарече всички онези, които обвиняват дъщеря й, че е изсветлила кожата си „хейтъри, глупави и невежи“.

Бионсе се избели като Майкъл Джексън - Снимка 2

„Дъщеря ми прави филм, наречен „Ренесанс“, където темата е сребро – има сребърна коса, сребърен килим, предполагаемо сребърно облекло, а вие, глупаци, решавате, че тя се опитва да бъде бяла жена и избелва кожата си? Малки хейтъри!“.

 

Филмът, показващ световното турне на Бионсе и спечелил „Грами“, бе представен премиерно през миналата седмица в Лос Анджелис и вече е на голям екран.

Източник: Уикенд