април 27, 2024

Болезнено кльощава, Виктория Бекъм обра точките по патерици (Инцидент помрачи представянето на колекцията ѝ – Видео + Снимки)

В черна серия влезе съпругата на Дейвид Бекъм

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bolezneno-klyoshtava-viktoriya-bekam-obra-tochkite-po-paterici-incident-pomrachi-predstavyaneto-na-kolekciyata-video-snimki/219209 Kliuki.net
Болезнено кльощава, Виктория Бекъм обра точките по патерици (Инцидент помрачи представянето на колекцията ѝ – Видео + Снимки)

Поредно предизвикателство за семейството се оказа нараненият ѝ крак. С подкрепата на близките си Виктория успя да организира представянето на актуалната си колекция буквално по патерици. Моделите в шоуто си свършиха работата подобаващо, а венецът на вечерта бе появата на г-жа Бекъм с неочакван антураж на сцената.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Тя се разкърши по подиума, умело подпирайки се на патериците, а левият ѝ крак очаквано висеше във въздуха. Мъжът ѝ и децата подкрепиха както нея, така и новата ѝ колекция. Въпреки че Ромео липсваше, все пак комплектът роднини бе достатъчно пълен.

Седмицата на модата в Париж събра редица дизайнери и известни имена от бранша. За нещастие, представянето на Виктория Бекъм се отчете и с друг инцидент. Екоактивисти на PETA помрачиха събитието, излизайки на подиума и размахвайки ред плакати. Протестът им бе свързан с използването на материали от животински произход, които Пош Спайс явно лансира в колекцията си.

На фона на спретнатия цирк мнозина забелязаха и колко вталена е Виктория. Слабостта ѝ е пословина, но от време на време тя навлиза в болезнено кльощави периоди. Разходката ѝ по подиума буквално обърна погледите не само към патериците, но и към драстично отслабналите ѝ крака.

Източник: blitz.bg