September 28, 2024

Брад Пит лъсна в измама за 350 хиляди долара, испанки превеждат пари като луди (Подробности)

В неочакван кримисюжет бе замесен актьорът

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/brad-pit-lasna-v-izmama-za-350-hilyadi-dolara-ispanki-prevezhdat-pari-kato-ludi-podrobnosti/230901 Kliuki.net
Брад Пит лъсна в измама за 350 хиляди долара, испанки превеждат пари като луди (Подробности)

Две жени се оказаха измамени с крупни суми пари, след като попаднали в онлайн капана на престъпници. Петима са арестувани за това, че са въвели в заблуждение дамите и в крайна сметка са ги принудили да им преведат над 350 000 долара.

Жертвите са испанки, а свързването с тях е станало в социалните мрежи чрез онлайн фенстраница. Те са били предварително проучени, като престъпниците разбрали, че имат някои емоционални проблеми и са податливи на депресивни състояния. Впоследствие жените се подвели, че общуват с Брад Пит, и не заподозрели нищо, дори когато им били поискани пари. Така едната превела над 168 000 долара, а другата – около 195 хиляди. За щастие, измамата била разкрита, а част от парите – възстановени.

Брад Пит, от своя страна, както и представителите му поясниха, че никога не би си позволил да изисква пари от свои фенове. Актьорът, съвсем без да иска, практически се озова в центъра на опасна измама. Чрез множество съобщения и чатове в социалните мрежи испанките били подведени, че е лудо влюбен в тях и че осмислят живота му. Разбира се, за да се стигне дотук, предварителното проучване от страна на измамниците явно добре си е свършило работата.

Източник: plovdiv24.bg