September 24, 2024

Братът на Кейт с шокиращо признание: Исках да скоча от покрива на блока си след поредния провал!

Братът на Кейт, Джеймс Мидълтън, проговори за тежките моменти от живота си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bratat-na-keyt-s-shokirashto-priznanie-iskah-da-skocha-ot-pokriva-na-bloka-si-sled-poredniya-proval/230827 Kliuki.net
Братът на Кейт с шокиращо признание: Исках да скоча от покрива на блока си след поредния провал!

"Когато бях на 18 баща ми ми каза, че парите, които е похарчил за образованието ми са "хвърлени на вятъра". Така започва своя разказ Джеймс Мидълтън — по-малкия брат на Кейт и Пипа Мидълтън, и допълва, че е бил "черната овца в семейството".

 

"Хората ме съдеха заради слабите ми оценки, заради неспособността да се концентрирам и трудностите ми в образованието. В един момент беше толкова зле положението, че исках да се самоубия. Качих се на покрива на апартамента си, с намерението да скоча, но един кокер шпаньол ме спаси. И до днес Ела е съществото, което е най-скъпо за мен, тъй като ми даде втори живот", казва още той.

Братът на Кейт признава, че медийната истерия около семейството му, връзката им с кралското семейство, високите очаквания на обществото към него и сестрите му се е отразило много тежко на самия него. "Да, имаше моменти, в които се ядосвах на сестра ми. Искаше ми да си останем нормално семейство, чиито проблеми не се появяват на първа страница и при най-малката трудност.", откровен е Джеймс.

Към днешна дата той пише книги, занимава се с различни мотивационни лекции и е щастливо женен. Особено привързан е към кучетата си, но е убеден, че е намерил себе си и е невероятно щастлив.

По молба на кралския двор, медиите по-рядко го притесняват, а Меган и Хари учтиво пазят мълчание за семейство Мидълтън и не ги въвличат в споровете си с кралския двор. Така че и Джеймс се радва на относителна свобода, след като вече не е във фокуса на всички медии. Освен, когато сам не реши, че има нужда от малко внимание.